10 d’octubre del 2008

Reunió urgent de l'alcalde de Tortosa amb Acuamed pels pous de Vinallop

«De moment, ni la Generalitat ni cap institució ebrenca han dit res, encara que els pous ja no es faran al domini públic hidràulic, com s'havia previst inicialment», va denunciar ahir el portaveu de la PDE. En aquest sentit, Manolo Tomàs va dir que esperen la reacció del territori, i especialment una «posició clara» de l'Ajuntament de Tortosa. Així, fonts municipals van confirmar ahir que l'alcalde Ferran Bel es reunirà la setmana que ve amb responsables d'Acuamed, l'empresa pública que coordina els treballs de neteja del pantà de Flix. L'objectiu de la reunió és «demanar explicacions» a Acuamed sobre el procés expropiatori que ara s'ha obert, tot i que les mateixes fonts van recordar que la solució per retirar els residus tòxics del pantà de Flix va ser aprovada fa dos anys. D'altra banda, una altra qüestió que preocupa la PDE i Unió de Pagesos és l'afectació que podrien tenir els pous nous en l'aqüífer de la zona, ja que podrien provocar l'assecament dels pous de la part més alta, a la plana de Vinallop i Santa Bàrbara.


El Punt (10-Octubre-2008)

2 comentaris:

  1. Resulta que faran pous per garantitzar temporalment (de moment, ja verem com s'acaba aixo) el suministre d'aigua a Tarragona si passa "alguna cosa" quan descontaminen Flix, mentre els d'aqui que no bebem del CAT, exemple - Tortosa, ens haurem d'espavilar ... jo començaré a omplir garafes als fonts publics!

    ResponElimina
  2. Pous per enviar a Tarragona aigua que estos vendran a Barcelona i per aquí no para ni el tren.
    I com mos foten lo pel!
    Ils polítics locals besant la ma que ens estrangula!
    AAAAAAAAMMMMMMMMEEEEEEENNNNNNN
    ....
    ....
    Joanet, porta l'oli que sembla que va fort....
    .....
    .....
    AAAAAAaaaaaGGGGgggggggmmmmm
    mmmeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta