11 d’octubre del 2008

Tortosa adjudica el complex ciclista de Vinallop amb retard però amb una rebaixa en el pressupost

L'Ajuntament de Tortosa ja ha adjudicat les obres del nou complex ciclista de Vinallop, tot i que amb alguns mesos de retard sobre el període previst, a una agrupació d'empreses formada per Servidel, Sertrac Tortosa i Transcornejo. L'adjudicació del projecte s'ha fet a través de la societat municipal de gestió urbanística (Gumtsa), i amb un preu de poc més de 973.100 euros, una xifra que és sensiblement inferior al pressupost d'1,3 milions d'euros que havia previst l'Ajuntament. A més, també s'ha rebaixat el període d'execució de les obres, que la resolució definitiva de l'adjudicació estableix en un termini màxim de cinc mesos.

Les obres del nou parc ciclista de Vinallop havien d'adjudicar-se durant el mes de juny, perquè els treballs comencessin durant el mes de juliol i el complex estigués en funcionament durant el primer trimestre del 2009. El projecte va ser redactat per l'arquitecte Lluís Millet i té una subvenció de la secretaria general de l'Esport de 550.000 euros, així com l'aval de la Federació Catalana de Ciclisme. En aquest sentit, l'objectiu és fer un equipament pioner a Catalunya, ja que està pensat per a l'ús especialitzat de la bicicleta en les seues diverses modalitats. Així, hi haurà un circuit de 1.039 metres i una superfície de 5.195 metres quadrats per fer ciclisme de carretera; un circuit de BMX de 280 metres; un circuit de trial de 2.385 metres quadrats, i un altre circuit escolar de 902 metres quadrats. El parc ciclista, que es construirà en uns terrenys municipals a la pedania de Vinallop, es completarà amb un edifici annex de 330 metres quadrats, amb vestidors, despatxos i sales de reunions. D'altra banda, l'Ajuntament projecta la millora i la cobertura del velòdrom de l'estadi municipal.

El Punt (11-Octubre-2008)

1 comentari:

  1. La rebaixa està motivada per la bona gestió o perdrem qualitat? Tinc que posar el cava a la nevera per celebrar la cobertura del velòdrom o encara es d’hora?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta