18 d’octubre del 2008

Tren de les 9:18 a Campredó

No és el títol de cap pel·lícula de l'Oest. És l'escenari real en què ahir va tenir lloc una situació absolutament insòlita, que no havíem viscut mai. Quan el tren que havia sortit a les 9:18 de Tortosa va passar per l'estació de Campredó, el comboi de Renfe va haver de fer una aturada molt brusca, gairebé a l'alçada de Font de Quinto. Els viatgers van començar a preguntar-se, sorpresos i estranyats, què hauria pogut passar; fins que van veure que el maquinistra travessava amb molta pressa i amb unes claus a la mà tots els vagons, camí de la cua del tren. Després la màquina de cua va arrencar i el tren es va començar a moure, però en direcció contrària. El maquinista no havia fet l'aturada habitual a l'estació de Campredó, i ara havia de fer marxa enrera! A l'estació s'estaven esperant, indignats, una parella de la població d'una certa edat i carregats de maletes, que havien vist com el tren els havia passat per davant, sense intenció d'aturar-se. Els podeu veure a la imatge, que mostra el moment en què aquests dos campredonencs pujaven al nostre vagó... L'estació de Campredó es troba en un estat de manteniment i conservació tan lamentable, amb un aspecte tan depriment, que és fàcil que el maquinista pensés, potser per un moment i encara que el tren s'hi atura cada dia, que Campredó era una estació fantasma. L'abandonament a què Renfe ha sotmès aquesta i altres estacions d'arreu del país és injustificable. A més, no només redueix serveis i horaris, sinó que els pocs trens que s'aturen en estacions com Campredó o Camarles també hi ha dies que passen de llarg...

6 comentaris:

  1. Quina gràcia d'entrada!!!

    ResponElimina
  2. Les coses que no passin aquí no pasen a cap lloc més.
    Com sempre, els pallassos de la peli.

    ResponElimina
  3. jojojo... fa uns anys també la vaig viure, jo, esta situació, amb el de les 7 del diumenge.

    ResponElimina
  4. El tren de BCN de les 21h en divendres va ple com un ou i fins TGN o de vegades fins salou la no es pot asseure tothom. Això passa CADA DIVENDRES. Les primeres vegades volia posar una reclamació, però com arriba a les 23 30' la finestra ja està tancada. La renfe ens tracta com borregos, trens atapeïts, cadires duríssimes per un viatge de +de 2 hores... Desprès els nostres polítics parlaran de si el transport públic, que si el CO2, que si les infraestructures ebrenques. UNA VERGONYA ...i pels qui agafem el tren, un suplici

    ResponElimina
  5. La proximitat a Tortosa encara que no ho paregui ens perjudica amb el transport públic. Hi ha pocs trens que paren a l'estació de Campredó (a totes les direccions) i no tenim un transport d'autobús urbà que comunique asiduàment amb Tortosa.

    ResponElimina
  6. Espectacular el tren de les 21h dels divendres. Ara no ho se pero l'any passat estava plagat de romanesos "amigos de lo ajeno" i la RENFE no posava un miser segurata. Jo els tenia a tots clixats, una vegada vaig avisar al revisor a Sants pero no va servir de gaire.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta