29 de novembre del 2008

Llum verd al pàrquing del Rastre i sobrecost de les obres del carrer Sant Domènec

Més enllà de la polèmica sobre el monument de la Batalla de l'Ebre, l'alcalde tortosí va remarcar que a l'Ajuntament continuen treballant per tirar endavant diferents projectes, i que dimecres la comissió territorial de Patrimoni va donar llum verd al pàrquing subterrani de la plaça Mossèn Sol. «Ara hem de portar el projecte executiu de l'aparcament a la comissió, i Patrimoni ens dirà quin tipus de tractament hem de fer amb la muralla del Rastre», va precisar la regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé. D'altra banda, Roigé va avançar que al ple de dilluns s'aprovarà la cessió d'uns terrenys a Bítem per a la instal·lació d'una antena de telecomunicacions, així com un conveni amb l'empresa pública Adigsa, que permetrà a l'Ajuntament tenir vuit habitatges per fer-hi reallotjaments o projectes socials. A més, el ple també haurà d'aprovar el sobrecost de les obres de millora del carrer Sant Domènec, que finalment han costat 369.000 euros, més del 86% del pressupostat inicialment (198.000 euros). Roigé va detallar que el projecte no preveia la compra de prou pedra de la Cinta, i que no es va tenir en compte ni les rampes d'accés ni la restauració de les escales del carrer Sant Domènec. «El sobrecost de les obres era una pràctica habitual durant l'etapa del govern de Sabaté, com va passar amb el pavelló firal i com encara ara ens tornarà a passar amb la rotonda de la Simpàtica», va lamentar Bel.

El Punt (29-Novembre-2008)

1 comentari:

  1. Vale que el projecte ja estaba fet, però que no el van revisar abans de posar-se a treballar?

    Fins ara aquesta cançoneta de es culpa de Sabaté ha funcionat, però ara el credit ja s'acabat i volem resultats de gestió, o es que no va dir que ell ho faria bé? dons que ho demostre perquè el globo de credit que els tortosins els van donar ja esta casi que acabat.

    També es culpa de Sabaté que les tanques de la plaça d'acces al pavelló firal estiguen tirades a terra, i amb els peus que son de formigó trencats? és logic que encara estiguen allí dues setmanes després d'haver-se acabat la fira de CASAinNOVA?

    És culpa de Sabaté que fins a la setmana passada estigués la pancarta de la fira de la clementina rossegant per enterra a l'entrar a Bitem, i els cartells penjats pel poble també de la fira també fins la passada setmana?

    És culpa de Sabaté que a la plaça d'Alfons XII, encara estiguen les tanques grogues des de la famosa "mascletà" del diumenge de la Cinta, amb les rajoles trencades?

    Senyor Bel, menys fer el mec surtin les fotos, menys fotre les culpes als altre i faci el favor de fer-ho bé d'una vegada.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta