25 de novembre del 2008

Vídeo de la proposta d'ERC de Tortosa per retirar el monument franquista de la Batalla de l'Ebre

1 comentari:

  1. Ahir fent zaping vaig veure aquesta teatralització per la tele NODO de Tortosa, aquestos de la ERC a banda de demanar la retirada del monument, només faria falta que no ho fesin, encara que com va dir Fores en lo seu dia, tant hi fot 13 de Gener que 11 de setembre( mítico de leyenda), vull dir, que d'aquestos un es pot esperar qualsevol cosa,podrien demanar al govern de Bel i de pas al Bisbat que aquesta "tele" totalitaria, fascista,i per tant cutre, rancia i parcial... i tot el que os vingue al cap, deixi de insultar-nos dia rera dia, o si més no com ara van de ultrademòcrates es negin a sortir-hi.
    Ser demòcrata es demostra caminant, per tant, es evident que no es el mateix, ni ho era, ni ho serà 13 de Gener que 11 de Setembre per tant no pots demanar en coherència retirar els simbols fascistes i sortir per una "tele" inspirada totalment pel totalitarisme/fascisme.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta