22 de gener del 2009

A la venda les entrades de la gala benèfica per la lluita contra l'Alzheimer, "Aquí estic jo!"

Avui dijous ha començat la venda de les entrades per la gala benèfica contra l'Alzheimer Aquí estic jo!, que ha organitzat l'Associació de Familiarsd'Alzheimer de les Terres de l'Ebre (AFATE). Les entrades es poden adquirir en l’horari d’oficina de la Cambra de Comerç de Tortosa, d’AFATE, d’Acadèmic, i a les oficines de l’agència de viatges Hifetours. La gala benèfica tindrà lloc el proper 16 de febrer, a partir de les 22.00 hores al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. AFATE té la col·laboració d'Acadèmic, de la Cambra de Comerç de Tortosa i de l'empresa Hife, amb el suport de la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre. Les entrades seran numerades a la platea, al preu de 20 euros, i no numerades a l’amfiteatre, al preu de 15 euros. A més, els organitzadors també han previst una fila zero, amb un donatiu de 60 euros.

La gala Aquí estic jo! comptarà amb les actuacions de diversos artistes ebrencs, com Moniato Xou, Cor Flumine, Saragatona, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, Montse Castellà, l’Acadèmic Big Band, i Nico i Masha. En aquest sentit, també cal destacar les actuacions de Mikel Herzog i de la cantant Nina. Durant la gala també hi haurà salutacions per vídeo de diverses persones del món cultural, social, esportiu i artístic del nostre país, com l'expresident Pasqual Maragall, que fa uns mesos va revelar que també pateix aquesta malaltia. A banda, la gala es podrà seguir en directe a través de la televisió per internet Teveon. Aquest esdeveniment és molt important per AFATE, tant per la captació d’ingressos que permetin desenvolupar les seues tasques (sobretot, l'atenció domiciliària i els tallers d'estimulació cognitiva), com per la repercussió que té a l’hora de donar a conèixer les possibles maneres d’afrontar la malaltia de l’Alzheimer. Per la seua banda, La Marfanta és un dels blocs ebrencs que s'ha compromès en la difusió de totes les informacions relacionades amb la gala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta