24 de febrer del 2009

Els cossos policials amaguen les xifres del desplegament dels Mossos d'Esquadra a Tortosa

Els cossos policials van preferir ahir no fer pública cap de les xifres dels primers mesos del desplegament dels Mossos d'Esquadra a Tortosa. L'alcalde de la ciutat, Ferran Bel, va presidir al migdia la primera junta de seguretat local des del desplegament dels Mossos, ja acompanyat pel delegat del govern català, Lluís Salvadó, amb qui va fer una valoració molt positiva dels gairebé quatre mesos de la policia catalana al territori. Segons Bel, tant el nombre de denúncies com el nombre de casos que s'han resolt són força alts. Però van preferir mostrar-se «prudents» i no dir cap xifra ni percentatge, a petició dels mateixos comandaments policials i a l'espera d'una valoració oficial que es farà més endavant. En aquest sentit, l'alcalde va declarar-se «molt satisfet» de com s'ha dut a terme el desplegament i de l'alt nivell de col·laboració entre els diferents cossos policials, i va recordar que la policia local ha detectat un major nombre d'interposició de denúncies des de l'arribada dels Mossos d'Esquadra. Una tendència que l'inspector en cap de la policia local, Jesús Fernández, va atribuir la setmana passada a l'increment de les expectatives de seguretat dels ciutadans, com a conseqüència de l'arribada dels Mossos. A més, l'alcalde va negar que s'haja produït un increment significatiu de robatoris i va voler donar «tot el suport» a la policia catalana davant de les crítiques que els Mossos d'Esquadra han rebut en aquests primers mesos a Tortosa, arran d'algun operatiu conjunt als carrers del nucli històric per identificar immigrats.

El Punt (24-Febrer-2009)

6 comentaris:

  1. Jo sé d'un que ha hagut de presentar dos denuncies en dos mesos i no precisament perque s'han aumentat les seves "expectives de seguretat", sino perque li han fotut 2 cops.
    2 casos sense resoldre maluradament, a l'espera dels numeros oficials.

    ResponElimina
  2. Increment de les expectatives de seguretat i l’Ajuntament de Tortosa posa mesures de seguretat a la seva entrada... ?
    Ara si que no entenc res.
    Tot això em recorda l’època quan governava Felipe González quan es deia que el petroli no pujaria de preu , i a la setmana següent efectivament pujava....

    ResponElimina
  3. A mi em recorda la de Franco, ves per on!
    Amagar?
    Amagar que es fa amb el que paguem els ciutadans?
    Quina democràcia es esta?
    Que no ens venguen històries, que ens diguen veritats a cada moment, ni que siguen provisionals.
    Un altre ridícul ciutadà més.
    L'alcalde sap, però, el poble no. Bon alcalde! Molt espavilat!
    Mossos, que no esteu a Barna.
    Que aquí som gent de pau la majoria, immigrants inclosos.
    Això si, esta bé que controlen les reunions de neonazis, però que una altra vegada consultin el Googlemaps per saber quins camins porten a les cases, no sigue que tornin a molestar a qui no fa res, al camí que no tocava..

    ResponElimina
  4. Si q és cert q alguna cosa han de fer bé estos Mossos, nomès faltaria però han arribat aquí amb la mateixa actitud que a la resta del Principat de Catalunya, amb prepotència i desproporció en massa casos. Això deuen amagar que fins i tot la Policia Local es que da a quadros quan veu les actuacions que fan.

    ResponElimina
  5. Mario, ja pots estar tranquil que les reunions de neonazis els hi passaran de llarg. Alguns dels Mossos, de catalans no tenen ni la "c". Si fins i tot alguns porten la bandera espanyola a la culata de la pistola. El 20% que va passar de Nazional o Guàrdia Civil a Mosso, et penses que faran res quan alguns neonazis són fills i filles seus?
    Això sí, als immigrants, als jovenets i a algun bar q altre d'estes Terres hi van amb totes les ganes del món. I és q no s'ha d'oblidar que el cos de Mossos ja té mala peça al teler, potser no recorden l'origen del cos però va ser al segle XVIII per a reprimir els pocs catalans que volien fotre fora els borbons!!! Això és el q tenim 300 anys després.

    ResponElimina
  6. Ves tu per on que totes les cagades dels mossos és perquè parlen castellà i porten la bandera espanyola a la culata de la pistola, claro si parlessin tots català, es diguessin Jordi, cantessin els segadors abans d'entrar a la caserna i portessin una capa de la senyera no hi hauria cap problema en ells ho farien tot bé i actuarien correctament...

    I ara de cop apareix que el gran problema de Tortosa no és altre que les reunions neonazis jajaja perfavor que faiguen la seva feina i punto (menys inmigrants i joves que són de sucre pareix ser)

    Bona nit i bona sort ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta