24 de març del 2009

El PSC tortosí vincula la inseguretat ciutadana i el retard d'obres al nucli antic a la «mala gestió» de Bel

El portaveu del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va manifestar ahir la seua preocupació per la inseguretat ciutadana al centre comercial i al nucli històric, i també pel retard en l'execució de les obres del pla integral del nucli antic (Pincat), com ara la plaça de la Cinta. Segons Sabaté, en les últimes setmanes s'ha produït «una onada de robatoris al bell mig de Tortosa» que ha provocat un fort neguit entre els comerciants i els veïns de la zona de vianants del carrer Sant Blai i del voltant del carrer Montcada. Sabaté va precisar que en algun moment s'han arribat a registrar deu robatoris en comerços, però també va voler parlar d'entrades a domicilis particulars i en algun centre religiós, en referència al robatori a la parròquia de Sant Blai de fa unes setmanes. «No sabem on era la policia de barri o la policia local, que només s'ha utilitzat per a determinades operacions de cara a la galeria», va denunciar l'exalcalde. Així, Sabaté va culpar d'aquesta situació tant l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, com el regidor de Seguretat, Jordi Folqué, els quals va acusar d'ocultar la realitat i de «mirar cap a una altra banda». «No volem crear alarma social, però Tortosa és més insegura que fa un any», va dir. D'altra banda, Sabaté també va criticar que l'Ajuntament haja refet ara el carrer de la Rosa i la plaça de la Cinta, mesos després que acabés el termini, per culpa de la «mala gestió» del govern de Bel.

El Punt (24-Març-2009)

4 comentaris:

  1. Nomes voldria recordar-li al senyor Sabaté que com policia ara també tenim als Mossos d’Esquadra...

    ResponElimina
  2. Je,je,je...com no!
    Sempre gestionarà pitjor un economiste que un professor d'història de secundària. Ho diu la 1ª llei de la Gestió Empresarial.....

    ResponElimina
  3. Si el comentari de "Lo comentari" es, com sembla, irònic, pregunta'ls-hi a tots el economistes que tan brillantment ens van predir la crisi....qui es mes bon futuròleg dels temes econòmics, un economista o un historiador...Pos dependrà de qui es l'economista i qui l'historiador.
    Una altra cosa es saber d'economia o d'història, però.... gestionar?

    ResponElimina
  4. Si el que avui esta passant a la ciutat de Tortosa, hagues passat en l'epoca en que Sabaté era alcalde, la Federació d'AA.VV. hagues organitzat tres o quatre manifestacions, però el govern de Bel l'únic que sap fer, es fer vore que fa i en realitat no fa res.
    Tortosa, esta tenint greus problemes de seguretat, voldria que us peguese-ho un vol pels carrers de Jesus i pels carrers de la zona centre de Tortosa. Si hi ha la possibilitat de que la gent pugue fer-te comentaris sense ser vistos s'explaient dient el que passa, ara bé si hi ha la sospita de que algú e l'entorn de CiU et pot vore, s'amaguen ja que sembla que hi ha un pacte de silenci no escrit per tal de no denunciar els continus robatoris.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta