25 de març del 2009

L'IES de l'Ebre demana el nou cicle d'emergències i organitza una jornada sobre formació en la branca sanitària

L'IES de l'Ebre i els serveis territorials de Salut han organitzat pel proper 2 d'abril una sessió informativa per donar a conèixer l'oferta de cicles formatius de la branca sanitària que s'imparteixen al centre. Fins ara, dels 800 alumnes que hi ha matriculats en cicles formatius a l'IES de l'Ebre, uns 150 estan cursant cicles de la branca sanitària. Així, l'IES de l'Ebre ofereix els cicles de grau mitjà de farmàcia, cures auxiliars d'infermeria i atenció sociosanitària. A més, també imparteix els cicles de grau superior de dietètica, laboratori de diagnòstic clínic i prevenció de riscos laborals.

A més, el director de l'IES de l'Ebre, Àngel Aznar, va avançar ahir que ja han fet els tràmits per impartir el curs que ve un cicle de grau mitjà de nova creació sobre emergències sanitàries. Aznar va afegir-hi que la jornada informativa no només està adreçada als estudiants, sinó també als professionals que volen reciclar-se o millorar la seua qualificació. D'altra banda, la crisi ha fet que molta gent estiga tornant a la formació professional, i ara mateix hi ha un centenar d'alumnes d'aquests cicles amb més de 28 anys.

El Punt (25-Març-2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta