23 de març del 2009

Posem una Senyera al pont de l'Estat de Tortosa

Fa uns dies que ens mirem amb una certa curiositat el pal buit del fanal que hi ha a la rampa d'accés del pont de l'Estat de Tortosa. El primer que ens ha vingut al cap és preguntar-nos què podríem penjar per aprofitar aquest pal que abans, quan tenia un punt de llum com el del fanal de la dreta de la imatge, servia per il·luminar el pont vell durant les nits tortosines. Així, lluny de limitar-nos a criticar que l'Ajuntament ni la Generalitat (qui és el propietari ara mateix, del pont de l'Estat?) no han fet res per reposar aquest fanal, avui optem per la crítica constructiva. Per tant, la nostra proposta passa per hissar una bandera catalana de grans dimensions en aquest pal bord de la pujada del pont, perquè la Senyera onege gloriosa per sempre al pont de l'Estat, qui sap si per reclamar un estat propi. Per això, avui hem fet aquest fotomuntatge, perquè vegeu com quedaria la Senyera a la pujada del pont. Amb un govern municipal format per CiU i ERC, materialitzar aquesta idea no hauria de ser una cosa gaire difícil... Per aconseguir-ho, ja hem iniciat una campanya específica a través de Facebook, a la qual us convidem a adherir-vos [cliqueu aquí].

7 comentaris:

  1. Un pendo de Muertosa penjaria jo.
    Pa que se n'assabenten on son els forasters.
    Lo de la senyera, en lo cas que mos fan....
    ;-)

    ResponElimina
  2. És un molt bona idea amb la política d'esquerres aquí a Tortosa no crec que hi hagi molta dificultat però amb la de CIU mo dic res, és un sentiment de pertanyença a una nació rica i poderosa, vueno rica ara no massa que estém en crisis

    ResponElimina
  3. Politica d'esquerres a Tortosa ??? Ostres Pedrin !! Jo posaria l'estelada, però tal com és CiU a Tortosa no posarien ni la del triangle blau. Amb l'amor que tenen pels monuments feixistes no hi ha res a fer.

    ResponElimina
  4. es veritat lluis tota la raó los únics a etirar el monument feixista van ser els d'esquerra i ara perquè puguessim ficar l'estelada per part de CIU u tindrem cru

    ResponElimina
  5. Insisteixo: Santa innocència

    ResponElimina
  6. insisteixo en alternatives a la senyera.
    Que tal un estenedor comunitari?
    Que el poble mostri públicament les seues intimitats!
    Començant pel consistori
    Gayumbus

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta