26 de maig del 2009

El PSC acusa el govern de Tortosa d'ocultar els incidents durant les celebracions de la victòria del Barça

El portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tortosa, Joan Sabaté, ha acusat el govern de CiU i ERC d'haver amagat deliberadament els incidents que van produir-se a la ciutat durant les últimes celebracions dels aficionats del Barça, i especialment els desperfectes ocasionats després de la victòria dels blaugrana a la final de la Copa del Rei. Segons Sabaté, mentre altres ajuntaments han informat dels incidents registrats després de les victòries del Barça, el govern de Ferran Bel, "com fa sempre, ha fet veure que a Tortosa no havia passat res". El portaveu socialista va concretar que durant la celebració per l'èxit a la Copa del Rei van cremar-se parquímetres i contenidors, i que de retruc va resultar afectat pel foc un vehicle que estava estacionat al costat d'un contenidor de la brossa. "Però la policia local no va avisar el propietari del cotxe, tot i tenir accés a les dades de les matrícules, i l'home va trobar-se el vehicle cremat quan al dematí anava cap a la feina", va lamentar Sabaté. El portaveu del PSC també va criticar que l'Ajuntament no utilitze la policia local per regular el trànsit i evitar els col·lapses que "últimament" hi ha a Tortosa, com a conseqüència de les obres a la rotonda d'accés al pont del Mil·lenari des de l'eix de l'Ebre. Sabaté va apuntar que aquesta situació crea malestar i frustració entre els ciutadans, mentre la polici local "no es veu per enlloc".

18 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb la critica feta per part dels del PSC!!

    ResponElimina
  2. Lo del trànsit té delit.
    No es podia anar ni per dins ni per fora.

    ResponElimina
  3. Quins collons que no hi hagi ni un trist policia regulant el transit...

    ResponElimina
  4. Tortosa: "La ciudad sin ley"... tacháaaaannn!!

    ResponElimina
  5. Si no tinc entes malament, el pont del bimilenari no depen de la policia local de Tortosa sino dels mossos d'esquadra de trafic, que només es posen per fer controls, perque no regulen el transit?
    Sobre les celebracions, segur que si l'alcalde hagues sortit anunciant destroses Sabaté el criticaria per victimista que sempre vol sortir a la premsa.

    ResponElimina
  6. No pares, Josep Maria, ho fas molt be, ara, et recordo que no fa gaire recriminaves a un altre comentarista que nomes veia coses negatives de Bel. Digues el que vulguis, però al menys no critiques a altres per fer el mateix que tu.

    ResponElimina
  7. Efectivament tindrien que haver-ho fet els mossos d'esquadra, però el cos de policia més gos i corrupte de la història de Catalunya no mourà un dit si no és per ficar una multa o altres coses que no comentaré però que molta gent sap.


    Es nota que no els hi tinc molt d’ amor no?

    És una llàstima però sempre que s'ha de celebrar un títol pareix que es tingué que fer mils destrosses com a Canaletes, això si que es incultura, incivisme i excés de llibertat, siguem tots igual de "progres" i destrossem la ciutat!

    ResponElimina
  8. Gutijaume,
    los mossos en tot cas seran tan corruptes com la guàrdia civil, no?
    Lo que no puc entendre és que persones que no estimen Catalunya, no volen que els seus fills aprenguen en català, i desconfien de la policia del pais, encara vulguen continuar vivint a Catalunya. Pense que a Castilla la Mancha no n'hi han d'embusos i a l'Aragó, los xiquets, a més d'adependre en castellà, tenen un ordinador per a cada u. Jo de vostè m'ho replantejaria...

    ResponElimina
  9. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  10. Efectivament, el pont del Mil•lenari es competència dels Mossos, ara be, el procés d’adaptació posterior al desplegament a les nostres terres no es porta massa be, alguns per desconeixement , i d’altres per manca d’interès de la realitat social d’aquestes terres. En ambdós casos pot ésser la conseqüència d’un destinament no desitjat i lluny de la família que moltes vegades pot comportar en la seva feina un “fair play” un xic aspre....
    Com ja sabeu aquí quasi ens coneixem tots, i la realitat social es molt diferent a l’àrea metropolitana de Barcelona on per raons obvies hi ha mes delinqüència. Amb això no vull dir que no en pugui haver aquí, però certament en molt menys escala.
    Quan un surt d’una Acadèmia, Escola o Universitat, tendeix a una aplicació uniforme dels coneixements adquirits. La experiència ens demostra que aquests coneixements, protocols, etc s’han d’aplicar en sentit comú, i aquest darrer el dona l’experiència.
    No vull entrar en el tema de mossos encausats perquè com sabeu de Joans, Joseps i ases n’hi han a totes les cases....

    ResponElimina
  11. No ho dic per això, ho dic perquè fa una setmana un mosso em va escopir a la cara, perquè tinc amics que anant a una manifestació pacífica van tornar a casa amb blaus per tot el cos, parlo de moltes cosses que vostè no en té ni idea. Si us rebessin igual de bé els mossos en aquesta manifestació de pares com a nosaltres quan ens manifestàvem pel nostre futur, no en pensaríeu el mateix Menasanch. I això que cobren molt més que els altres cossos policials havent, suposo la mateixa corrupció.

    No em crítiques a mi per no estimar Catalunya (ets tu la que considera que no importa escriure bé el català, contradient anys de feina dels que defensen la llengua amb més força), ni de voler que els meus fills aprenguin en català (sinó que no deixin de banda el castellà ni l’anglès) i no desconfio de la policia del país (desconfio de l’autonòmica) i vull continuar vivint a Catalunya perquè és on he nascut i la terra on vull viure tota la vida, perquè tot i tindre idees diferents a les teves continuo tenint tot el dret de viure on em roti la gana.

    Si, Núria, si i a Extremadura el canvi de sexe també és gratuït però de moment estic agust sent home gràcies.

    Per cert, la vergonya deuria ser vostra, dels nacionalistes, perquè a Barcelona, són pocs els mossos d’esquadra que parlen català...

    ResponElimina
  12. Cucafera, jo avui crec que no criticava a ningu, només deia el que penso.
    Avui ha tornat a passar el tema de les cues a la rotonda del pont, no crec que costi tant possar un mosso o policia o qui sigue a regular el trafic.

    ResponElimina
  13. Realment hi ha quelcom que grinyola...Tambe he tingut les meves experiencies, que obviament no penso exposar...

    ResponElimina
  14. No se el que has fet tu, Gutijaume, però ja t'asseguro jo que si a mi un policia dis-li local, autonòmic, nacional, federal, confederal o migpensionista m'escup a la cara....de cartes i denuncies a la premsa en faig mes de 200. Nomes tinc un dubte: desconfies dels Mossos per ser policia autonòmica o per ser i actuar com actuen ?
    Vols dir que hi molta diferencia entre policies?.

    Josep Maria, m'ha quedat clar però, fes-t'ho mirar. Quan els altres diuen el que pensen de Bel, critiquen. Quan tu critiques al tripartit o l'oposició a l'Ajuntament, opines. Fantastic.

    ResponElimina
  15. Prous problemes tinc jo com per a denunciar. No desconfio per ser autonòmica, desconfio com tu molt bé has dit per les seves actuacions i forma d'actuar

    ResponElimina
  16. Avui en dia tot està corrupte i podrit: policia, jutges, polítics. La Democràcia fa fàstic a les mosques. Això ha de petar per algun lloc.
    Sento ser tan dur i, a la vegada, directe.
    I a qui no li agradi.... és la meva opinió.

    ResponElimina
  17. Au ! Les opinions no mouen res...Hi han assumptes en que un s’ha de remullar...Es possible que tinguis la sensació de perdre temps i diners, però de sempre la millor defensa ha estat l’atac.. Però un consell : un cop comencis arriba al final!
    També es la meva opinió.

    ResponElimina
  18. Senyor Guti,
    molt bé, veig que ja s'ho ha replantejat i prefereix tot i els embussos continuar a Catalunya.
    Ah! Una explicació: Jo no li he dit apendre el català, sinò apendre EN català.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta