30 de juny del 2009

El PSC presenta una moció en defensa de la jota

El portaveu del PSC, Joan Sabaté, ha presentat al registre de l'Ajuntament una moció en defensa de la jota de les Terres de l'Ebre. La moció, que es podria debatre en el ple ordinari del 6 de juliol, sol·licita el reconeixement de la jota «com una manifestació de cultura popular i tradicional», en el context de les gestions perquè es declari oficialment la sardana «dansa nacional de Catalunya». Fa unes setmanes, la mateixa moció va ser aprovada a Amposta.

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 30-06-2009 Pàgina 10

7 comentaris:

  1. Ara ens ha sortit jotero. Quan era alcalde o diputat al Parlament de Catalunya, ni piu. I ara, mocionetes d'opositor sense arguments.

    ResponElimina
  2. Canalero, suposo que saps llegir, t'adjunto el que posa a la notícia:
    "sol·licita el reconeixement de la jota «com una manifestació de cultura popular i tradicional», en el context de les gestions perquè es declari oficialment la sardana «dansa nacional de Catalunya».".
    Com pots veure, l'argument està prou justificat.
    No fessim demagògia barata, ok?
    Salut!!

    ResponElimina
  3. I au, la demagògia la faràs tú. Jo he dit que ha tingut que esperar estar a l'oposició per presentar aquesta moció. Això és així i el demés són excuses de mal pagador.

    ResponElimina
  4. Insisteixo, has dit "mocionetes d'opositor sense arguments", a més de dir també que no deia "ni piu" quan era alcalde.
    Però jo simplement em referia al tema dels arguments....
    Veig que continues sense saber llegir.

    ResponElimina
  5. I au! El que tù diguis, si ets més feliç.

    Sempre acusant als altres de no saber llegir. Com tú dius que en saps, potser t'hauràs de canviar les ulleres..

    ResponElimina
  6. Mocionetes d'opositor sense arguments, perquè no té arguments per fer d'opositor després de la seva nefasta gestio com alcalde. Potser ho entens millor ara.

    ResponElimina
  7. El refranyer català es molt ric, i la saviesa popular defineix en molt poques paraules un pensament...
    Seria d’aplicació aquí aquell de ...”Qui no te feina , el gat pentina...”?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta