19 d’agost del 2009

Les obres del carrer Bisbe Aznar de Tortosa es reprendran dilluns, interrompudes per les vacances

Les obres de millora del carrer Bisbe Aznar, al nucli antic de Tortosa, es reprendran dilluns que ve, dia 24 d'agost, després de la interrupció dels treballs que s'ha produït aquesta setmana. Fonts municipals van assegurar que la pausa en les obres no té res a veure amb cap complicació en el projecte per l'aparició de la volta de la claveguera del segle XIV sota el paviment, sinó que és perquè l'empresa adjudicatària ha donat una setmana de vacances als seus treballadors. La millora del carrer, amb un pressupost de 332.000 euros, fa part del pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat).

+També pots llegir:
-
Tortosa toca la volta del XIV
-Tortosa adjudica l'obra del carrer Bisbe Aznar i de la plaça Nova de Santa Clara
-Afectacions al trànsit per les obres al carrer Bisbe Aznar

Publicat a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 19-08-2009 Pàgina 8

4 comentaris:

  1. Si els motius son els que Gustau ens apunta,hem de reconeixer la irresponsabilitat de l’empresa concesionaria i la laxitud de l’Ajuntament que ha permes deixar tallat un carrer de la ciutat durant mes de dues setmanes per causes que no son de força major.
    Un obra aixi no es pot interrompre per aquets motius, mes tenint en compte que la citada empresa te l’obligació de tenir previament planificada les vacances dels seus treballadors, i en tot cas iniciar l’obra quan disposi de tots els efectius necesaris per la seva realització de manera ininterrumpida per lminimitzar les molesties que es causa al ciutadá.

    ResponElimina
  2. Si, hi ha decisions incomprensibles, a una urbanització de l'Ametlla de Mar s'ha decidit reasfaltar el carrer principal al juliol, quan més turistes i més gent hi ha als xalets. Almenys ho han fet abans de l'agost, però la pols no la treu ningú. Si s'hagués fet a primavera, no emprenyarien a ningú i les pluges netejarien la pols.

    ResponElimina
  3. Per una vegada i sense que serveixi de precedent, estic d’acord amb tu Mc calan. Però Gustau cita fons municipals, m’agradaria saber la versió de l’empresa i poder comparar.
    Si és cert, es intolerable que l’ajuntament no ho hagi previst abans de començar les obres i obligar a l’empresa a retardar el començament.
    D’altra banda, el temps donarà o traurà la raó, ja que potser qui esta de vacances son els que han de supervisar l’obra, i per aquest motiu l’empresa ha hagut de donar vacances als seus treballadors?

    ResponElimina
  4. I jo pregunto: a Sant de què ve ara tanta pressa d'arreglar un carrer que, des de que jo tinc ús de raó, sempre ha estat una autèntica vergonya?
    Jo ja m'havia acostumat a circular per damunt d'ell amb aquella particular i curiosa inclinació de 45ª.... Era el nostre propi Dragon Khan tortosí, no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta