11 d’agost del 2009

Passos de vianants o zones de càrrega i descàrrega?



La fotogaleria anterior mostra tres casos en què els passos de vianants del centre de Tortosa s'han convertit en zones de càrrega i descàrrega. El primer és a la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el carrer Argentina. La segona, a la mateixa avinguda de la Generalitat, just davant del parc municipal. I la tercera, a la cruïlla del carrer Ramon Berenguer IV amb l'avinguda de la Generalitat. En menys de 500 metres i el mateix dia, amb pocs minuts de diferència, tres casos flagrants d'estacionaments indeguts en passos de vianants. Segons vam veure, la policia local va detectar almenys un dels tres, però l'agent va parlar amb un noi que va advertir-lo que estaven descarregant coses a un habitatge i que ja marxaven. És evident que aquest és un problema greu d'incivisme viari a Tortosa, però també és cert que al centre caldria habilitar més zones de càrrega i descàrrega.

8 comentaris:

  1. El descontrol circulatori de Tortosa es total.
    Els embussos son la norma habitual, i el campi qui pugui al l’hora d’aparcar..
    Ara bé tots recordem que el senyor Ferran Bel i Accensi va prometre que si ell era alcalde, això no passaria. No tant sols passa, sino que “corregido i aumentado”.
    En quan als pàrquings recordo que una de les promeses electorals del senyor Ferran Bel i Accensi, va ser que si ell era alcalde, al primer any hi hauria un pàrquing amb accés directe al mercat fet.
    De moment van dos anys i “lo que te rondaré morena”, ja que el pàrquing al ja vam dir la gent del PSC que era inviable.

    ResponElimina
  2. ....i respectar-les. Gustau, i respectar-les.
    Segur que el mateix dia i amb el mateix mòbil en podies haver fet tres més de fotos a zones de carrega i descarrega que, tot i ser tot prou incívic i punible, no se jo qui ho es més si el que aparca en una pas de vianants per descarregar ( treballar ) que un que aparca en una zona de carrega i descarrega i impedeix que algú treballi. Repeteixo: tot es sancionable.
    Seguint amb el temes de transit, que veig que t'agrada tant com a mi, Gustau: Al Cervantes hi han dos, sinó tres, passos de vianants que nomes se sap que existeixen per intuïció o per les rampes de les voreres, estan totalment despintats, el mateix que l'altre que hi ha al Berenguer IV cantonada Cervantes, a mes la cosa es pot complicar i molt de cara a possibles responsabilitats, perquè sinó estan les ratlles pintades i tampoc hi ha la senyal vertical que ho anuncia, de qui seria la culpa, davant un accident?.
    Hi ha un altre cas a l'Avda. Felip Pedrell immediatament després de passar el pont de l'Estat ( riu avall) que es de jutjat de guàrdia: A un costat hi ha senyal vertical, a l'altre no, els vehicles es troben ( encara ) amb semàfors que, com no funcionen, mai estan en roig, però al menys el que es troba amb el senyal vertical de pas de vianants, pot anar mes en compte; ara, a l'altre costat, encara que el vegi pintat ( o mig pintat) a terra pot pensa que esta regulat per semàfor quan no és així..
    Pregunta: QUANTS POLICIES DE BARRI FAN FALTA PER VEURE AIXÒ I SI HO VEUEN I HO COMUNIQUEN: QUE ESPEREN A SOLUCIONAR-HO.
    FEM-HO BE.

    Si convé un altre dia continuarem.....

    ResponElimina
  3. .....cares dures, incívics i egoistes i falta respecte.

    ResponElimina
  4. no es problema ni de ara ni d'abans, ni de Ferran Bel ni de Joan Sabate, crec jo, ja que el problema ve de llarg - des de que jo estic aqui veig que molta gent fa el que vol amb el cotxe...... pero si, si ningu "apren" una mica de civisme (es pot aprendre?), pos, que fem? Ma dura?

    ResponElimina
  5. Brian, es un dels desavantatges de viure a un pais mediterrani. El soroll es omnipresent: els tubarros de les motos, la gent que crida enlloc de parlar, els mobils dels lolailos a tota hòstia, els iPods a volum trenca-timpans, en fi un desastre. De vegades voldria ser nòrdic...

    ResponElimina
  6. Gustau, potser ja és hora que obris un blog monotemàtic titulat "Superpoliceman" o "El dit dins de l'ull" dedicat a denunciar les infraccions dels conductors de la ciutat de Tortosa elevades a categoria de problema existencial.

    Vaig a sortir del blog, no sigui m'excedeixi de les línies autoritzades i em treguin targeta vermella, directe a la "p.. calle"

    ResponElimina
  7. El que fa falta és molt civisme!! Si no mireu un dia quanta gent hi ha que aparca a llocs reservats per a discapacitats sense la corresponent autorització! Tant de bo que aquests incívics no els hagin de necessitar mai...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta