25 d’agost del 2009

Sabaté es cola a les festes majors de Deltebre amb un salt espai-temps

El portaveu del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va colar-se aquest cap de setmana al programa de televisió de Canal TE que repassava el més important de les festes majors de Deltebre. A més a més, Sabaté estava força més jove i encara era l'alcalde de la capital del Baix Ebre. Evidentment, però, es tractava d'una errada tècnica en les emissions, i no d'un salt temporalt a l'estil de Perdidos, si bé a Deltebre hi ha l'epicentre del fans d'aquesta sèrie de televisió, el grup Delta Dharma. Pel que sembla, els companys de Canal TE van enregistrar les festes de Deltebre al damunt d'una cinta amb imatges del 4 de gener del 2005, quan Sabaté va fer una roda de premsa al Saló Blau de l'Ajuntament, per fer una crida als ciutadans amb l'objectiu de reduir els accidents de trànsit. De fet, aquell mateix dia va haver un accident a la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el carrer Argentina, com també ens va mostrar Canal TE amb unes imatges de recurs, no editades. D'altra banda, va ser curiós recuperar aquest document, ja que durant la compareixença Sabaté va assegurar que la rotonda de la Simpàtica es començaria durant el 2005 perquè l'obra s'havia inclòs al pressupost, cosa que finalment no va ser així. Després d'algunes imatges més per al record, Canal TE sí que va passar a oferir la programació de les festes de Deltebre.

+També pots llegir:
-Crida a la conscienciació ciutadana per reduir el nombre d’accidents de trànsit

4 comentaris:

  1. Canal TE; un canal, entre altres, per tirar-lo al canal...!

    ResponElimina
  2. Pos "es lo que hay", McCalan.
    Personalment no opino com tú. Penso que prou hi fan amb el pressupost que deuen tenir (si és que en tenen -no ho sé-). No gaudeixen dels continguts de canals com Cuatro o La Sexta o TV3 però t'asseguro que hi ha força gent que el mira de tant en tant i bé que s'entretenen.
    Hauriem de tenir un poquet de sensibilitat abans de dir les coses per tal de no ofendre als demés, no creus?
    A mi, si més no, em resulta "exòtic", "diferent" i m'ofereix una alternativa prou vàlida a les altres cadenes.

    ResponElimina
  3. Au; en una cosa te he donar la raó, com precisament tinc sensibilitat, a mi em fereix la “idem” veure segons què.... Hi han certs “exotismes” que mereixen “palos”. Celebro no opinar com tu, però encara crec que es pot fer televisió local en certa dignitat, encara que el pressupost sigui limitat.

    ResponElimina
  4. Molt de pressupost no deuen tenir per haver de reciclar cintes utilitzades per Visió3 l'any 2005!! Una cinta miniDV costa només 3€...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta