28 de setembre del 2009

La nova senyalització turística de la catedral de Tortosa pateix els primers actes vandàlics


Dos mesos després de la instal·lació dels nous plafons turístics amb informació sobre el patrimoni de Tortosa, ja podem veure els primers actes vandàlics soferts pel plafó del monument més visitat de la ciutat. El punt d'informació de la catedral ja presenta aquest aspecte que podeu veure a la imatge, amb les restes d'un adhesiu just al damunt del logotip de Tortosa Turisme i un gargot fet amb alguna cosa que guixava de color blanc. La resta de les taques del plafó són les gotes de la pluja de fa uns dies, barrejades amb la pols del carrer. En aquest sentit, no sé quina imatge donem del patrimoni de Tortosa als turistes, si no fem un manteniment mínim dels plafons, però sobretot si són els mateixos veïns els que es dediquen a malmetre uns elements informatius que van instal·lar-se fa relativament poc, els primers dies d'agost. L'Ajuntament va clavar senyals d'acer inoxidable a les proximitats de 36 elements patrimonials de Tortosa, amb informació bàsica de l'edifici (nom, segle de construcció, corrent arquitectònic-artístic i ús actual). D'altra banda, cal destacar que el nou portal de Tortosa Turisme a internet ja està accessible en tres llengües, català, castellà i anglès. En aquest sentit, també s'havia anunciat la seua versió en francès i en alemany.

+També pots llegir:
-La nova senyalització del patrimoni de Tortosa, tapada una setmana després de la presentació
-Tortosa oferix informació turística dels seus monuments a través del mòbil (El Punt)
-Comentari: Tortosa ofereix informació turística a través del mòbil (Manel Zaera)
-L'Ajuntament de Tortosa posa en marxa una nova web turística i senyalitza el patrimoni monumental de la ciutat (Ajuntament de Tortosa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta