24 de setembre del 2009

Muñoz acusa la ministra Espinosa de «tirar pilotes fora» sobre la neteja del pantà de Flix


El senador de l'Entesa Catalana de Progrés per Tarragona, el republicà Pere Muñoz, ha afirmat que se sent «decebut» per la resposta de la ministra Elena Espinosa a la seua pregunta perquè concretés un calendari per a les obres de descontaminació del pantà de Flix. L'exalcalde ha recordat que ja fa cinc anys que es coneix l'informe científic que va revelar la presència de 360.000 tones de sediments tòxics a l'embassament. Així, Muñoz ha tornat a denunciar els continus retards en l'inici de les obres, i ha recordat que l'Entesa ja ha preguntat pel tema tres cops, sense que Medi Ambient haja concretat res. «La ministra es limita a tirar pilotes fora, mentre a l'Ebre creix la incertesa i la incredulitat», ha dit Muñoz.

Publicat a El Punt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 24-09-2009 Pàgina 9

4 comentaris:

  1. No s’emprenyi senyor Muñoz, que la ministra “está en ello” però es que l’altra ministra Salgado no li deixa.... Coses de ministras...!

    ResponElimina
  2. Després de l'acusació, que ve?
    Hi haurà un esment del govern?
    L'ACA s'hi posarà al damunt?
    L'ajuntament de Flix extingirà la llicencia a Erkimia?
    Es presentarà un projecte de llei de restitució del greuge ecològic als territoris afectats per contaminació química, nuclear o altres?
    Els projectes de la neteja on es poden consultar?
    O ni existeixen?
    La crisi copejarà amb duresa estatal a les TE per ser les mes tontes?
    Perdò, "se puede preguntar"?
    Serveix per quelcom?

    ResponElimina
  3. L’esment del govern es sord i mut. L’ACA es Ministerio de Medio Ambiente i Marino, amb lo qual no farà res. Si l’Ajuntament de Flix extingeix la llicencia, fotrem mes gen a l’atur. Com el greuge ecològic no passa per Madrid, no hi ha restitució que valgui. Els projectes de neteja estan caducats i teòricament substituïts per altres. Finalment que la crisi sol recaure als mes tontos, es una veritat com un temple..
    Tu pregunta , pregunta; que “preguntar no es ofender...”

    ResponElimina
  4. Bon negoci el d'Erquimia.
    Jo et poso en una fàbrica, que envia centenars de tones de materials tòxics al riu i a l'aire.
    I els hi diu a la gent del poble: "Si voleu faena tragueu els hexafluoclorobenzats i no diguen res de la merda del riu"
    "Encima chantage"!
    I 100 milions que es gastaran fent estudis, i la penya ebrencs amb lo perill que una crescuda els porte riu avall.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta