24 de setembre del 2009

Tortosa completa la negociació sobre l'EMD de Campredó i busca la data del referèndum


La comissió mixta entre l'Ajuntament de Tortosa i el consell assessor de Campredó va donar per finalitzada, dimarts al vespre, la negociació per constituir la futura entitat municipal descentralitzada (EMD), i va donar per bona la redacció del conveni. El següent pas del procés serà l'aprovació del conveni per part del ple de l'Ajuntament, en el marc d'una sessió extraordinària que es podria celebrar abans de final de mes. Tot seguit, l'alcalde Ferran Bel fixarà la data definitiva perquè els veïns de Campredó diguen en referèndum si estan d'acord amb la creació de l'EMD. En aquest sentit, diferents fonts properes a la negociació van explicar ahir que ja hi ha dues dates al damunt de la taula per fer la consulta, el proper 25 d'octubre o bé el 8 de novembre.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 24-09-2009 Pàgina 9

6 comentaris:

  1. Un error gravissim que tots els tortosins pagarem molt car.
    Aquest acord deixa a Tortosa sense els poligons.
    Nefast acord per a les dues parts.
    Un govern te que defensar per damunt de tot l'interés de tots i ser prou fort per aconsegui-ho, amb 12 regidors l'Alcalde no ha pogut aconseguir un millor acord per a tots els tortosins?, una vergonya, només comparable a la perdua de l'estació del ferrocarril, un empastre.
    Un altre llençol perdut, la sort es que ara ja en queden menys.

    ResponElimina
  2. Paco, un comentari increïble. No cal ni contestar-te, ha d'haver de tot al món...

    ResponElimina
  3. Estic segur que les declaracions de “pacob” estripant-se les vestidures ve donat a que ha confós la creació d’una EMD amb la segregació del municipi .

    ResponElimina
  4. No he confós res, simplement intento salvar avui una situació fatidica de Tortosa en un futur, peró també se que molts politics només tenen agenda fins al juny del 2011, jo com no ho soc, puc dir que aquest conveni no es bo, ni ho sera per al futur de Tortosa i de Campredó.

    ResponElimina
  5. Crec que lo que sigue bo per al futur de Campredó està bé que la pròpia gent ho decidisque. Paco, tu no saps lo que és bo per a Campredó, perquè crec que no hi vius ni ets. Està bé que amb l'EMD es podrà decidir des de la pròpia gent de poble el que millor interessa.

    ResponElimina
  6. Pacob ; t’equivoques. Molt politics a hores d’ara ja han perdut la agenda!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta