1 d’octubre del 2009

El PSC de Tortosa recorda que «CiU ja va evitar que Campredó fos EMD» fa 18 anys


El portaveu del PSC, Joan Sabaté, va voler deixar clar ahir que són partidaris del procés de descentralització del municipi. Segons Sabaté, això ha estat així al llarg de la història recent de Tortosa, fins i tot quan el 1991 va tancar un acord amb la junta segregacionista de Campredó, en què acceptaven la creació d'una EMD. Sabaté va recordar que el ple va arribar a aprovar una moció que tenia l'aval de tots els grups menys CiU, i que l'alcalde Vicent Beguer va preferir ignorar-la. «En aquell moment, CiU va evitar que Campredó fos una EMD com Jesús, i això encara va escalfar més els ànims al poble», va recordar. D'altra banda, el portaveu del PSC va titllar de «molt conservadora» la fórmula que ha utilitzat el govern de CiU i ERC per calcular el nou finançament de l'EMD de Jesús i els ingressos que tindran Bítem i Campredó. «Aquesta assignació de recursos potser no serà suficient per satisfer les necessitats de les noves administracions», va dir. Sabaté també va dir que donaria suport a una EMD dels Reguers «si els seus veïns la demanessen», tot i les dificultats econòmiques del procés.

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 01-10-2009 Pàgina 9

15 comentaris:

  1. Durant un munt d'anys Sabaté no va voler negociar una millora per a l'EMD de Jesus i ara ens diu que l'acord es conservador, vinga amic Joan.
    I quan parla de fa 18 anys, poc pes devia tenir ell en aquell govern si no li feien cas, recordem que Sabaté formava part del govern de Beguer.

    ResponElimina
  2. Si Antonio Faura no es presenta a les properes eleccions i es confirma el rumor de la retirada de Pere Panisello, el dinosaure de la política tortosina serà Joan Sabaté, el més veterà a l'Ajuntament, en dos partits diferents, en posicions polítiques de poder diferents (oposició/govern).

    El suc que havia de treure, ja l'ha tret. Potser hauria d'anar pensant en la retirada.

    I és que aquest senyor tan sols sap dir que el govern de Ciu és conservador i Beguer ho feia malament. Sembles batalletes de l'abuelo cebolleta.

    ResponElimina
  3. I tú, Canalero, erre que erre amb el tema de les jubilacions anticipades.
    Que no saps que hi ha una dita castellana que diu: "la experiencia es un grado" o "más sabe el diablo por viejo que por diablo"??
    Quina tenacitat la teva, tú!!

    ResponElimina
  4. Quan un es fa gran normalment es sol evocar temps passats que denoten indicis d’esgotament i de capacitat de renovació. L’experiència acumulada no la discuteix ningú, però manca aquella guspira que motiva i que il•lusiona.
    Hi han excepcions de individus que a pesar de la seva edat encara compaginen l’empenta i l’experiència, però no es el cas d’aquest senyor...
    Una dilatada vida al servei de la política que podríem qualificar de “ni fu ni fa”, amb mes dedicació a la disciplina de partit, que a lluitar pels interessos reals de les TTEE.

    ResponElimina
  5. I si no es presenta Panisello qui ho farà al seu lloc, tu?.
    Va home va, fes-nos cinc cèntims.

    ResponElimina
  6. No voldràs que et canti aquella cançó de Gigliola Cinquetti que deia ; “non ho l’etá ….. » ?

    ResponElimina
  7. Va que l'esperaves, provoques i clar, he trobat la versió que t'agrada, segur:

    pitja, pitja

    ResponElimina
  8. Si ,si ; efectivament es aquesta.
    Gracies

    ResponElimina
  9. ÉS clar que l'experiència és un grau, però als bordells ...renoven a les putes. Per alguna cosa serà.

    ResponElimina
  10. McCalan, amb l'edat (o amb el temps, o amb els èxits)no necessàriament s'ha d'apagar aquesta "guspira"...
    Et posaré exemples: Jordi Pujol, El FC Barcelona (l'any passat ho guanyen tot i enguany van de camí)... i jo mateix -tot i el pas dels anys, encara no se m'ha apagat la "guspira" que em fa trempar quan veig a una noia maca-.

    I pel que fa al teu símil amb els bordells, Canalero, millor em reservo l'opinió ;)

    ResponElimina
  11. Au; puc arribar a comprendre els teus dos primers exemples; el tercer vols dir que no es malaltís ?
    Ho dic per allò de que de vegades s’associa la vellesa amb la “verdor” amb aquella frase tan popular...”viejo verde”!
    En cas afirmatiu, jo de tu m’ho faria mirar....

    ResponElimina
  12. Quin nivell, xeic !!!!!!!!!!

    No sé ni m'importen les edats de "el canalero" i "mc calan", però les seves fòbies deurien començar a preocupar-los. A Tortosa i Amposta hi ha bons psiquiatres que els podrien ajudar, encara que alguns siguin més grans que el Sr. Joan Sabaté.

    ResponElimina
  13. Guai , mira .... ! Ja ha arribat l’àrbitre...!

    ResponElimina
  14. Xeic, xeic, quin èxit. Quan vaig posar l'enllaç de "non ho l’etá" hi havien 57165 visualitzacions i ara 57295 ( cent-trenta, tu )
    directa o indirectament tot merit de Gustau, això.

    ResponElimina
  15. L'alferza 31, ja vaig anar l'altre dia al Pere Mata, però quan vaig veure que et treien amb la camisa de força posada, vaig apretar a córrer.

    T'has escapat?

    I au!, comparar a Joan Sabaté amb el Barça, això sí que és de nivellàs. Segueix així i et posaran a la llista. Ja se sap que no cal que siguis molt llest, només has de dir "si bwana".

    I com t'ha dic Mc Calan, vigila, que en lloc de guspira, siguin les últimes fuetades de la teva líbido, i en aquests casos, tot trempa. Potser per això, et trempa aquest senyor també.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta