27 d’octubre del 2009

Els comerços de Tortosa i Roquetes tancaran una hora abans per donar suport a la manifestació

El proper dissabte, 31 d’octubre, a les 12:30 hores del migdia, les associacions de comerciants i empresaris de Tortosa i de Roquetes faran una aturada en la seua activitat econòmica, amb l'objectiu de sumar-se a la manifestació convocada contra el degoteig de tancaments d'indústries a les Terres de l'Ebre. D'aquest manera, els comerços dels dos municipis tancaran les portes una hora abans del que és habitual, en un dia en què la facturació supera clarament a la de qualsevol dia de la resta de la setmana. Segons un comunicat conjunt que ha difòs aquest matí la Cambra de Comerç de Tortosa, la inquietud de la societat i del comerç en particular ha pres força des del moment en què va anunciar-se el tancament imminent de la planta de LEAR al municipi de Roquetes. Així, el comerços de la zona tenen previst distribuir cartells i pancartes, per fer difusió del missatge i per aconseguir una suma d'esforços que ajuden a assolir un major impacte social. A la iniciativa ja s'han adherit l'Agrupació Centre Comercial Tortosa, l'Associació de Venedors del Mercat de Tortosa, l'Agrupació de Comerç Ferreries-Sant Vicent, l'Associació d’Empresaris de Jesús, el Comerç Agrupat de Roquetes i l'assoació de restauradors Platigot. Per la seua banda, el sindicat agrari Unió de Pagesos també s'ha solidaritzat avui amb els treballadors de l’empresa Lear de Roquetes afectats per l'expedient de tancament.


Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

6 comentaris:

  1. Jo també hi aniré...

    ResponElimina
  2. I Joooooooooooooooooooooo! (Em d'anar tots,fins els que hi diguen que no els toca)

    ResponElimina
  3. Sabeu que mes d'un comerciant tortosi no l'agradat l'idea? I es que si pasa molta gent,algu picaria comprant al Mercat.

    ResponElimina
  4. Algú sap l'hora i el punt de sortida de la manifestació?

    ResponElimina
  5. A les 12.00 a la plaça del Carrilet.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta