25 de novembre del 2009

La Casa de l'Aigua fa la festa de cloenda del projecte d'estalvi d'aigua a La Nau del parc de Tortosa

El recinte de La Nau del parc municipal Teodor González serà aquesta tarda [a partir de les 16.00 hores i fins a les vuit del vespre] l'escenari de la festa de cloenda del projecte d'estalvi d'aigua al municipi de Tortosa, que ha coordinat la Casa de l'Aigua. En la festa hi haurà música, activitats infantils [jocs tradicionals com les birles, taller de maquillatge, contes, gimcames, dibuixos...], exposicions sobre el cicle de l'aigua i de mecanismes estalviadors, i projeccions de documentals. A més, hi haurà una xocolatada i també es regalaran samarretes del projecte d'estalvi d'aigua i mecanismes estalviadors per a la dutxa, fins a esgotament d'existències.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 25-11-2009 Pàgina 8


+Més informació:
-Lo Blog de la Casa de l'Aigua

1 comentari:

  1. Vos heu adonat que el logotip,la goteta,de "La Casa de l'Aigua" es un plagio vilment fusellat del detergent SKIP? Marin,no sabe no contesta,el va pagar com original...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta