24 de novembre del 2009

[Microcosmos] El carril addicional de l'avinguda de la Generalitat passa inadvertit per a molts conductors


La Policia Local de Tortosa ha habilitat aquesta setmana un carril addicional a l'avinguda de la Generalitat de Tortosa, en la cruïlla amb el carrer Ronda de Reus, per facilitar el canvi de direcció cap al nord de l'Eixample, la zona de l'estació de ferrocarrils i el raval de Sant Llàtzer. Les obres de la renovació de l'enllumenat públic a l'avinguda de la Generalitat han deixat inhàbil el carril de la dreta en direcció al Temple, però l'Ajuntament ha preferit anul·lar un dels carrils en direcció al centre, i delimitar amb cons una part del carril, que ha passat a tenir el sentit contrari a l'habitual. Però tot i la correcta senyalització, aquests canvis en el trànsit han passat inadvertits per a molts conductors. En aquesta imatge podem veure dos vehicles que no han fet cas de les indicacions, i que per girar cap a l'esquerra han seguit la ruta de sempre. Evidentment, fins que no han passat tot els cotxes que venien de cara, no han pogut fer la pirula del canvi de direcció.

7 comentaris:

  1. Es cert. Ho constato tots els dies. Deuen ser les conseqüències dels carnets intensius o Expres.

    ResponElimina
  2. i si parlem d'este lloc en epoques quan no estan en obres.

    Veritat que la gent que entra Tortosa i passa pel costat del parc i arribi al pont del tren, no poden girar a la dreta?

    Almenys aixi és com ho entenc jo per la senyalització - que si vols anar en seguida a la dreta (cap a l'estació) hauries de haver vinguit per Ronda Docs, no?

    Pos, si es aixi, hi ha un munt de conductors que no ho saben, no ´se si cal senyalitzar-ho millor abans que passi un accident.

    I si no és aixi, pos, ja ho tornaré a estudiar!

    ResponElimina
  3. Brian, jo diria que no pots girar cap a la dreta mentre vinguin vehicles pel carril que tu has d'envair, però mentre la línia sigui continua, i tant que pots canviar de carril per enfilar Ronda d'Ocs.
    Per cert, quant a la " correcta senyalització", Gustau, mirant-ho millor, després de la línia del semàfor, i al mig de la calçada hi ha un senyal de direcció obligatòria a la dreta que mentre estès aquest carril addicional, hauria d'estar tapat.

    ResponElimina
  4. No crec que siga necessari, Ximo. De fet, els conductors que mentre duren les obres han d'utilitzar aquest carril per anar recte, igualment han de superar la illeta pel costat de la dreta. Això és l'únic que diu el senyal. Però ara que m'ho miro, també és cert que podria generar confusió als que circulen pel carril habilitat en sentit contrari a l'habitual. Mmm, no sé, no sé...

    ResponElimina
  5. Gracies Ximo, tornat al meu tema - o sigui, no les obres, sino la gent que ve habitualment per la Avinguda Gen cap a Tortosa i arriben al Pont del Tren. Com dius, hi ha linea continua un rato, despres 3 o 4 "bultos", suposo per impedir que gires a la dreta, i un senyal blau amb una fletxa indicant, crec, que s'ha d'anar recte (o sigui no girar cap a l'estacio). No obstant aixo, com que es senyal blau, potser només es un consell i no una obligacio, no??
    Passat els "bultos", no hi ha linea continua just quan arribes baix el pont (a la altura del senyal-fletxa), per tant, potser si que tens rao, que pots girar a la dreta a l'ultim moment ....¿?¿

    ... no estaria mal que un portaveu de la policia local s'apuntis a comentar La Marfanta per aclarir els petits dubtes que sempre tenim.

    ResponElimina
  6. El que passa es que quan parléssim ( per enèsima vegada, cal reconeixeu ) del tracte discriminatori de la zona de Vodafone ( quatre camins ) respecte la de apar-hotel, que dirien, ens donarien la raó i criticarien els caps?.

    ResponElimina
  7. potser ja hi ha de policies per aqui, pero vigilant ... Big Brother; si diuen que hi ha molt de fucnionari, perque no ells?

    suposo que tens rao, seria massa compromes haver de contestar tot el que diem!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta