4 de novembre del 2009

La Mancomunitat de Tortosa i Roquetes farà una rotonda a l'avinguda de la Diputació


L'assemblea de la Mancomunitat de Tortosa i Roquetes va aprovar ahir, amb l'única abstenció del PSC, el pressupost de l'ens per al 2010, que serà de 90.000 euros. La novetat principal és la construcció d'una rotonda a la zona del polígon del pla de l'Estació, que permetria comunicar l'eix de l'Ebre amb l'avinguda de la Diputació i amb el nou passeig entre Tortosa i Roquetes. El president de la Mancomunitat, Francesc Gas, va precisar que reservaran 21.000 euros per redactar el projecte, i que buscaran el suport econòmic d'altres administracions.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 04-11-2009 Pàgina 8

+Més informació:
-La Mancomunitat Tortosa-Roquetes aprova el pressupost per a 2010, que puja a 90.000 euros (Ajuntament de Tortosa)

Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

2 comentaris:

  1. Penso que la rotonda s'hauria de posar a l'eix de l'Ebre, entre l'Avinguda Diputació i el carrer Alcanyis, així facilitaria l'entrada de cotxes cap a Roquetes sense haver de tòrcer i arribar fins a la Plaça Corona d'Aragó.
    D'aquesta manera, es descongestionaria el tràfic de la carretera Tortosa-Roquetes (o Roquetes-Tortosa, com es vulgui) i també les enormes cues que en aquell tram -entre l'esmentada plaça i el pont inundable de la Lechera- freqüentment es generen.

    He dicho.

    ResponElimina
  2. Com diria el Santjaumero de RAC 1:

    "una rotonda, una rotonda, una rotonda, vostè no sap què és una rotonda? Ah! pos està clar i que m'explica a mi, que feia falta... això tardarà molt de rato en acabar? va que m'esperem home."

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta