4 de novembre del 2009

Tortosa construeix un nou aparcament amb 70 places a l'hospital de la Santa Creu de Jesús


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va presentar ahir l'inici de les obres d'un nou aparcament en superfície, amb 70 places, a l'hospital de la Santa Creu de Jesús. Aquesta actuació, que l'Ajuntament ha fet a través de la societat municipal Gesat, permetrà alliberar places de l'aparcament reservat al públic, que fins ara estava al límit de la seua capacitat. El projecte té un cost d'uns 105.000 euros, i la previsió és que puga entrar en servei durant la segona quinzena de novembre. El nou aparcament es complementa amb el pàrquing subterrani que es va construir conjuntament amb el nou accelerador lineal. L'alcalde va afegir que, al marge del nou pàrquing, també han instal·lat un nou túnel de rentat de cuina, com a primer pas de la reforma integral de la cuina del centre sociosanitari. La instal·lació del nou túnel de rentat, així com d'un aparell per rentar olles, ha tingut un pressupost d'uns 180.000 euros.

Bel va detallar les millores que s'han fet a l'hospital acompanyat pel vicepresident executiu del centre i president de Gesat, Pere Panisello, i per Enric Agustí, que és el director general de Ginsa (l'empresa gestora de Gesat). Segons l'alcalde, les obres a l'hospital eren una assignatura pendent del govern municipal, que se les havia fixat com a «prioritàries». Per la seua banda, Panisello va informar que l'hospital de la Santa Creu ha adquirit 24 nous monitors d'hemodiàlisi, que s'instal·laran durant un període de tres anys. Així, ara ja té 13 monitors nous, i entre 2010 i 2011 arribaran els altres 11. De fet, el director general de Ginsa va explicar que la unitat d'hemodiàlisi de l'hospital de Jesús és un servei de referència a l'Ebre, amb unes 16.000 sessions anuals. L'hospital de Jesús és el centre sociosanitari mes gran de Catalunya, amb uns 350 treballadors i 355 llits, que registren una ocupació mitjana del 96%. De fet, les estades són llargues i oscil·len entre els 90 i els 200 dies, ja que «és un centre de drenatge dels centres d'aguts».

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 04-11-2009 Pàgina 7

Foto: Ajuntament de Tortosa
Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

2 comentaris:

  1. Si alguna cosa caracteritza el mandat del senyor Bel, es la fal•lera de fer parkings . No es que ho trobi malament, ni molt menys! Però per mi, s’ha ultrapassat amb els “pilonets” i mentre els aparcaments no siguin operatius, tots anem una mica perduts.
    Senyor Bel; sigui una mica tolerant mentre no puguem fer-ne us...

    ResponElimina
  2. A mi em sembla molt be un parquin a l'Hospital,m'he quedat sense a Ferreries/S Vicent...anire alli a aparcar. Colla de fantasmes!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta