4 de novembre del 2009

Marques grogues a la pujada del pont de Tortosa: senyalització per obres o passos de vianants?


Dues zones delimitades amb marques horitzontals de color groc han aparegut al principi de l'avinguda Colom de Tortosa, just a la rampa d'accés al pont de l'Estat. Les dues zones marcades estan just abans d'arribar i just després de la cruïlla amb el carrer Llarg de Sant Vicent, ara en obres. Per tant, sembla que siguen unes marques per advertir els conductors de la presència imminent d'unes obres al carrer perpendicular a l'avinguda Colom, ara que els treballs del carrer Llarg de Sant Vicent també han arribat a la zona de la plaça Pius XII, i per tant ja ha quedat tancat l'accés al carrer Llarg i a la plaça des de l'avinguda Colom. Però també podria ser que aquestes marques siguen només provisionals, per delimitar dos futurs passos de vianants per travessar l'avinguda Colom amb més seguretat. El primer, a l'altura de la porta lateral de la parròquia del Roser, i el segon, una mica més avall, a l'altura de Modes Àngels. En aquest últim cas, considerem que un pas zebrat és absolutament necessari, ja que són molts els vianants que travessen el carrer per aquest punt. Però dubtem de la conveniència del pas de vianants de més amunt. Abans, quan hi havia les baranes de seguretat, la gent díficilment travessava d'una banda a l'altra, però ara és molt habitual veure persones creuant el carrer just a la pujada del pont. Una rampa en què els conductors que surten del centre de Tortosa camí del barri de Ferreries tenen molt poca visibilitat pel canvi de rasant, i en què un pas zebrat podria posar en perill la seguretat dels vianants.

Aquest bloc també és accessible des del portal Marfanta.com, amb connexió directa als millors articles de l'ebresfera

8 comentaris:

  1. No crec que sigui cap pas de zebra.
    En el cas del de davant del Roser, efectivament, per la proximitat del canvi de rasant i el de mes avall per la proximitat d'un altre pas. Ahir, Gustau, deies irònicament que no descartes que acaben posant passos de vianant a les voreres ( per que no aparquen els cotxes ), a veure si comencen per posar-los a tota la calçada. En qualsevol cas, això de que s'hagin de posar allí on passen els vianants per costum, no ho tinc clar.

    ResponElimina
  2. podrien ser senyals alienígenes?....

    ResponElimina
  3. Jo crec que es un concurs de la tele....


    O els carrils del TRAMBEBRE?






    AH¡ No es un concurs aixó?¿

    ResponElimina
  4. Vinc de dins Tortosa,vull anar al Moet,Casa Maso,o vic a La Torre,que faig,agafo el GPS o demano ajuda als policies camuflats,Gustau tu que tot ho veus dede la teva "atalaya" de l'Avinguda Colon,que m'aconselles?

    ResponElimina
  5. Voleu dir que no s'els anat una mica l'olla circulatoria i han deixat mig barri aillat?

    ResponElimina
  6. Una mica l'olla???? No!!!! El que passa es que creuen que la gent del barri, tenen poders premonitoris i telepatia, i així sabem quin és l’únic carrer per el que és pot accedir al Passeig de l'Ebre (fa una setmana és podia accedir per sota el pont del tren, ahir tan sols per el carrer d’hisenda). A i per a més inri, quan van tallar l’accés a la plaça Pio XII, no se'ls hi va ocorre de posar alguna senyal (per exemple al cruïlla de l'Av. Colon amb el C. València) indicant que a partir d'allí tan sols pot anar dins Tortosa.
    Bueno, és igual, ahir ja esfaltavem el primer tram.

    ResponElimina
  7. crop circles, a lo barato ?

    ResponElimina
  8. Deixa'm dubtar també de la necessitat del primer pas de vianants ja que a quatre passes n'hi ha un davant de Alado. Que tots plegats semblem una mica dropos eh...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta