24 de novembre del 2009

Tortosa millora la seguretat dels vianants en les obres del carrer Llarg de Sant Vicent


Tortosa ha millorat la seguretat dels vianants en el marc de les obres que s'estan fent al carrer Llarg de Sant Vicent, i més concretament a la cruïlla amb l'avinguda Colom. En els últims dies, només havien senyalitzat que la vorera dreta del pont de l'Estat, sortint des del centre en direcció al barri de Ferreries, estava tallada per les obres, tot i que en realitat es permetia l'accés als vianants. La gent continuava passant i en el moment de travessar el carrer Llarg de Sant Vicent, just davant de la farmàcia Gamundi, es produïen situacions d'un cert perill, ja que els vianants havien de baixar a la calçada, i alguns conductors havien de fer mans i mànigues per no atropellar-los. Potser un dels problemes és que la senyalització era clarament insuficient, ja que a la rampa d'accés havien aprofitat un senyal d'aparcament (que va caure al febrer, quan un conductor va trencar la tanca del pont) per improvisar un missatge d'avís, imprès en un full de paper. A més, no s'havia tancat la vorera dreta del pont, i no s'havia habilitat un pas protegit per als vianants. Però dilluns al vespre, la Policia Local va desplegar alguns agents per regular el trànsit de vehicles i de vianants en aquesta zona, i aquest matí ja hi havia unes tanques per protegir la circulació de la gent, així com uns cons que delimitaven els carrils i advertien els conductors de la presència de les obres. En aquest sentit, podeu veure una seqüència dels fets en la següent fotogaleria...


4 comentaris:

  1. El consum de preservatius ha caigut aquesta darrera setmana per culpa de les obres,qualsevolt arriesga la vida per comprar una gometa,i com les obres les paga Zapatero...pos ell es lo culpable dels embarazos no desitjats

    ResponElimina
  2. Si milloren la seguretat dels vianats,Gustau,per que fiquen una cutre-tanca a les escales d'acces pel Moet,provocant que tinguesem que saltar a la carretera,al pont,amb el consecuent perill?

    ResponElimina
  3. Gustau, la gran majoria d'obres estan mancades de planificació per part del govern del senyor Bel.

    Dillus al matí vaig veure els cartell apegats a la senyal de peatons de la pujada per la banda de Tortosa. Penso que el més correcte hauria estat tallar tota la vorera des de la banda de Tortosa fins a la banda de Ferreries. I així evitar la sorpresa desagradable a l'arribar a Ferreries.
    Dilluns a la tarda vaig veure que s'havia fet el que tu expliques, el problema es que no es fan les obres i no es pensa amb els problemes que s'ocasionaran i les seves solucions.
    Exemples: si tu vens de ferreries i no ets conductor habitual, i vols voltar cap a ferreries antic, es trobes que a l'arribada a la llarga Sant Vicent no pots girar, i has d'anar al centre de Tortosa i tornar a Ferreries, se de més d'una persona que ho ha viscut.
    Un altre, al carrer Hernan Cortes a les obres del "mercadillo", si no es un habitual de la zona i vens de l'avinguda Colom direcció rambla Catalunya, et troves que a l'arribar al "mercadillo", has de caminar per la carretera ja que no hi ha manera d'anar per la vorera, amb la perillositat d'aquell troç.

    Apa, a investigar.

    ResponElimina
  4. I no busqueu un guardia que t'enredaran mes...o et ficaran una multa!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta