30 de gener del 2010

L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan aportarà més documentació per evitar l'obertura de la mina de bauxita

El Departament de Medi Ambient i Habitatge i l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan han acordat aquesta setmana ampliar la documentació municipal sobre el procés d'adequació ambiental de la mina La Puríssima, amb la voluntat mútua d'arribar a la millor solució per al Parc Natural dels Ports i el seu entorn. L'Ajuntament ha donat a conèixer a Medi Ambient alguns elements que no havia aportat durant la fase d'al·legacions, i que haurien de permetre aturar la reobertura de la mina. La sol·licitud del titular de La Puríssima havia rebut quatre informes tècnics desfavorables del parc natural i també té una sentència judicial en contra.

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 30-01-2010 Pàgina 8

2 comentaris:

  1. Avui buscant per internet he trobat això, va ser publicat a El periodico de Catalunya el dia 29 d'abril de 2002.

    Titular :Mas promet no demanar mai comissions d'investigació.

    Noticia : Artur Mas es va comprometre ahir a no demanar mai la creació de comissions d'investigació parlamentàries encara que passi a l'oposició. En una entrevista amb Pilar Rahola a Ona Catalana, el conseller en cap va dir que només serveixen perquè els polítics "es tirin els plats pel cap". Mas va qualificar de "muntatge" la polèmica per la intervenció de dos fills de Jordi Pujol en les negociacions per al tancament de la factoria de Lear. Ahir, El País va publicar que l'empresa Europraxis, la mateixa que assessorava Lear, que va ser fundada per Josep Pujol Ferrusola i de la qual ara és directiu, va actuar el 1999 com a consultora en la privatització de Catalana de Telecomunicacions, empresa de la Generalitat.

    Quan mentia llavors o ara?

    ResponElimina
  2. I de la reobertura de la mina de bauxita també en te la culpa Europraxis ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta