30 de gener del 2010

Josep Felip Monclús, primer candidat a ser l'alcaldable d'ERC a Tortosa amb el suport de l'executiva local

El metge Josep Felip Monclús, director dels serveis territorials d'Innovació, Universitats i Empresa a les Terres de l'Ebre, ja és oficialment el primer candidat per ser el cap de llista d'ERC a Tortosa. Monclús té el suport de l'executiva local i ja no haurà de reunir un 20% de les signatures dels militants de la secció local d'Esquerra per poder concórrer a les primàries del 24 de febrer. L'executiva local no descarta que es presentin més candidatures, després de la renúncia de Ricard Forés a repetir.




El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 30-01-2010 Pàgina 8

5 comentaris:

  1. Si el senyor Monclús acaba consolidant la seva candidatura, i finalment aconsegueix un lloc al un futur consistori, li faré arribar una jaqueta ignifuga juntament amb els meus millors desitjos.

    ResponElimina
  2. Mc Calan, volies dir consistori o govern?

    ResponElimina
  3. Si arriba al govern, li regalaré els pantalons i tot...

    ResponElimina
  4. Jo m'apunto els calçotets i la samarreta,hi ha algu que li compre el "calcetins"?

    ResponElimina
  5. La paraula calcetins està al diccionari i no cal ficar-la entre cometes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta