28 de gener del 2010

[Nota de premsa] El TSJC reforça el jutjat de Gandesa degut al gran volum de la causa penal per l’incendi d’Horta de Sant Joan

La Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya adopta diferents mesures de reforç pel jutjat de Gandesa degut al gran volum de feina que comporta la tramitació de la causa penal per l’incendi d’Horta de Sant Joan.


La Sala de Govern proposa, concretament, al Consell General del Poder Judicial el nomenament d’un jutge de reforç que recolzi a la jutge titular en la resta de casos ja que la titular continuarà la instrucció per l’incendi d’Horta de Sant Joan.

El reforç també inclou que es designi temporalment a Gandesa un funcionari del servei de suport del TSJC perquè pugui fer-se càrrec de la tramitació de la causa.

A més l’acord de la Sala de Govern demana a la Fiscalia de Tarragona que augmenti la presència del fiscal al jutjat de Gandesa i que es promogui l’ús de videoconferència entre el jutjat i la fiscalia.

Pel que fa a mitjans materials es demana a la gerència de Tarragona que reforci la seguretat del jutjat de Gandesa, que s’instal·li una fotocopiadora amb escàner i que es facin les gestions necessàries per assignar un arxiver al jutjat que pugui gestionar correctament aquesta causa tant voluminosa i la resta d’arxius i causes del jutjat.

1 comentari:

  1. No puc entendre com es possible que tingui que haver un cas com el de l’incendi d’Horta de Sant Joan per equipar a un jutjat d’una simple impressora multifunció. La assignació d’un arxiver, i d’un funcionari del servei de suport del TSJC per la tramitació de la causa suposo que estan justificades pel volum de les diligencies, i si es que la jutgessa que porta el cas ho ha demanat...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta