29 de gener del 2010

[Nota de premsa] Una setantena de professionals de centres residencials de gent gran participen a Amposta en una jornada sobre les voluntats anticipades

La jornada ha estat organitzada pel Departament d’Acció Social i Ciutadania i el Departament de Salut

Prop d’una setantena de persones han participat a Amposta en una jornada sobre el document de voluntats anticipades adreçada als professionals que treballen en serveis residencials per a gent gran. A la inauguració de la jornada, hi han assistit el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, juntament amb el director dels Serveis Territorials del Departament de Salut, Ismael Roldán, i el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Castor Gonell.

L’objectiu d’aquesta jornada és aprofundir en el debat per augmentar la implantació de les voluntats anticipades en l’àmbit de les residències de gent gran.

El document de voluntats anticipades és un instrument que garanteix la participació del pacient en la presa de decisions, especialment en el final de la vida i altres situacions d’incapacitat. A través d’aquest document, dirigit al metge responsable, la persona dóna les instruccions a tenir en compte quan es troba en una situació en que no pot expressar personalment la seva voluntat.

La jornada, que es va celebrar ahir a la seu del Consell Comarcal del Montsià, s’inclou en el Pla Director de Formació 2008-2010 del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta