29 de gener del 2010

[Nota de premsa] Els alumnes de les Cases d'Alcanar aprenen a estalviar energia

El col·legi públic Marjal de les Cases d'Alcanar està desenvolupant, durant els mesos de gener i febrer, un complet programa d'activitats encaminades a que els alumnes prenguin consciència de la importància de l'estalvi d'energia. Nens de diferents edats i cursos estan posant en pràctica mesures sostenibles que potenciïn l'estalvi d'electricitat.

CEMEX ha fet arribar al centre cartells de conscienciació sobre l'ús d'energia i adhesius per enganxar en els interruptors i recordar als nens que han d'apagar el llum. Per la seva banda, els alumnes ja estan treballant a través de diferents activitats en els conceptes relacionats amb l'estalvi de l'electricitat.

Des que es va posar en marxa el concurs, els nens ja han après a estalviar aigua i a reciclar, amb la instal·lació en els centres de diversos dispositius a cisternes i aixetes, així com contenidors de colors per desparar les deixalles de manera que puguin ser fàcilment reciclats

El col·legi Marjal participa, juntament amb altres 10 escoles de tota Espanya, en el Primer Premi Col·legis Sostenibles organitzat per CEMEX, una activitat amb l'objectiu de l'ensenyament, conscienciació i sensibilització mediambiental entre els escolars de centres d'educació infantil i primària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta