29 de gener del 2010

[Nota de premsa] El secretari de Joventut inaugura la trobada de regidors de joventut de l’Ebre

Hi van assistir una quarantena de tècnics i regidors de les Terres de l’Ebre

El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Eugeni Villalbí, acompanyat de l’alcalde d’el Perelló, Ferran Cid, i de la coordinadora territorial de Joventut, Montse Perelló, va inaugurar, ahir al matí, la Trobada de regidors i tècnics de joventut de les Terres de l’Ebre al Perelló.

Durant la trobada es va analitzar l’evolució de les polítiques de joventut a la demarcació, especialment aquelles relacionades amb l’emancipació dels i les joves del món rural, i s’ha treballat en la definició dels continguts del nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya, el full de ruta de les polítiques de joventut fins al 2020.

Després de l’acte, el secretari de Joventut va manifestar que “aquesta reunió complementa la Trobada del Pla Nacional de Joventut de Catalunya que es farà el proper 27 de febrer a Manresa i que servirà per tancar tot el procés de consulta i de redacció del nou Pla”. “Amb aquestes trobades”, ha afegit Villalbí, “aconseguim trobar un bon equilibri entre la visió global i les actuacions locals” en matèria de polítiques de joventut.

Les presentacions d’experiències al territori es van centrar en el projecte Som.Nit, a càrrec de Creu Roja Joventut; els bucs d’assaig de l’Ajuntament de Deltebre, en funcionament des del 2008, i el Viver d’Empreses del Baix Ebre-Innova. A més a més, durant la reunió també es va fer balanç de les activitats de l’Oficina Jove d’Emancipació del Montsià, a càrrec del conseller comarcal de Joventut, Josep Rodrigo.

29 de gener de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta