29 de gener del 2010

[Previsió] Tortosa se suma a les ciutats Thao per a la prevenció de l'obesitat i el sobrepès infantil

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, presidirà el pròxim dimarts dia 2 de febrer, a les 11.30 hores, l’acte d’adhesió de la ciutat al Programa Thao-Salut Infantil. Actualment, aquest programa actua a nivell municipal a gairebé 40 ciutats de l’Estat espanyol i es basa en una iniciativa pionera a Europa que té com a punt de partida el programa Epode, desenvolupat a França des del 2004, amb l’objectiu de promoure una alimentació equilibrada i l’increment de l’activitat física.

L’acte comptarà també amb l’assistència de la regidora d’Acció Social, Anna Algueró; la regidora d’Ensenyament, Rosa Cid; la dietista-nutricionista tècnica del Programa Thao a Tortosa, Alba Huerta; i el coordinador nacional del Programa Thao, Rafel Casas.

A Tortosa seran més de 1.800 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys els que, durant aquest curs, participaran a les activitats del Programa Thao, que ja s’està duent a terme a gairebé 40 municipis de tot l’Estat espanyol, arribant a una població infantil de més de 170.000 nens i nenes. En una segona fase, al llarg de la temporada 2010-2011, es preveu que també es puguin beneficiar del Programa els nens i nenes de la franja d’edat que va dels 3 als 6 anys.

El Programa Thao és un programa integral orientat a posar fre a un dels problemes de salut més greus que amenacen la població infantil espanyola i catalana: l’obesitat i el sobrepès. El Programa actua a través de la construcció d’un estil de vida saludable – alimentació sana i activitat física – en els nens i nenes i també en les seves famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta