28 de gener del 2010

Ricard Forés renuncia a repetir com a candidat d'ERC a Tortosa a les eleccions municipals del 2011


El portaveu del grup municipal d'ERC a Tortosa, Ricard Forés, es va autodescartar ahir en la cursa per elegir el nou cap de llista dels republicans per a les eleccions municipals del 2011. L'assemblea local de militants ha de designar el futur candidat d'Esquerra el 24 de febrer, però Forés va anunciar per sorpresa que al final del mandat deixarà la vida política. El també tinent d'alcalde de Turisme, Promoció Econòmica i Universitats va afirmar que aquesta ha estat una decisió molt meditada, i que ha pres per motius «estrictament personals». «La meua situació familiar em farà impossible dedicar-me a la política amb tota la disponibilitat que caldria per fe-ho bé», va dir. El regidor també va assenyalar que deixa prou temps i via lliure perquè el partit puga designar el nou candidat i preparar la campanya i el programa electoral. De fet, Forés va precisar que es mantindrà completament al marge del procés intern per designar el nou cap de llista, i que, per tant, no donarà suport a cap de les candidatures que s'hi puguen presentar. «Després, si el partit em necessita o em demana l'opinió, els ajudaré en tot el que pugui», va afegir. Forés va minimitzar les desavinences que s'hagin pogut produir entre el grup municipal d'ERC i l'executiva local del partit –l'última, arran de la possible externalització del 49% de l'empresa d'aigües–, i va garantir l'estabilitat del govern amb CiU fins al 2011.

+[Vídeo] Ricard Forés anuncia que deixarà la política municipal a final del mandat
+[Àudio] El portaveu d'ERC afirma que els dos regidors han tingut prou marge de maniobra i bona relació amb l'executiva local
+[Àudio] Ricard Forés anuncia que deixarlà la política municipal en acabar el mandat municipal



Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 28-01-2010 Pàgina 10

2 comentaris:

  1. Es fa molt difícil, quasi impossible rebre pressions d’una formació política que esta governant a la Generalitat mentre intentes assolir uns objectius signats dintre de la funció publica. En definitiva; si no et deixen treballar tranquil, jo hauria fet el mateix, mes quan a casa tens feina que t’està esperant...La família t’ho agrairà.

    ResponElimina
  2. Com han anat les al.legacions al Pla Territorial ? Tots contents ?
    O ha quedat algu ferit ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta