2 de febrer del 2010

Els primers 120 alumnes estrenen l'escola bressol municipal L'Hortet de Deltebre

L'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, va inaugurar ahir al matí la nova escola bressol L'Hortet, amb 120 alumnes inscrits. La llar d'infants és la primera de caràcter públic que hi ha en aquesta població i, més enllà d'oferir un servei a les famílies, té com a objectiu principal el desenvolupament integral dels xiquets. El centre està gestionat per l'empresa L'Onada Bressol, i té 1.508 metres quadrats construïts. De fet, és una de les llars d'infants més grans de Catalunya, amb 259 places.
 

4 comentaris:

  1. Enhorabona a la gent de Deltebre i als seus governants. Mentrestant a Tortosa no tenim cap escola bressol pública.

    ResponElimina
  2. Es que” l’Onada” esta destinada a esser una iniciativa privada que ens tuteli de quan som petits fins quan ens fem grans...

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. A quin “hortet” ens volen portar ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta