5 de febrer del 2010

La policia local deté dos joves que volien rebentar la porta d'un pàrquing al Temple

La policia local de Tortosa va detenir la matinada de dijous dos joves de 21 i 18 anys, veïns de Tarragona, als quals ha acusat d'una temptativa de robatori amb força. La detenció es va produir a la porta d'un pàrquing privat del carrer de Mossèn Manyà, al barri del Temple. Els dos joves manipulaven la porta del pàrquing quan van ser sorpresos pels agents. Sense que oposessin resistència, la policia els va requisar tornavisos i claus planes que usaven per forçar el pany. Els Mossos d'Esquadra investiguen ara la seua vinculació amb els robatoris en pàrquings que s'han produït en les últimes setmanes a Tortosa, ja que la indumentària i els estris que duien en el moment de la detenció coincideixen amb la descripció feta per testimonis dels robatoris anteriors.



Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 05-02-2010 Pàgina 10

1 comentari:

  1. ei, que no se sap la seva orientacio sexual, si son prims o gords, alts o coixos, sords, del Madrid o del Barça ...??

    je je:) (aixo vol dir que no es una pregunta seria)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta