24 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El Consell Comarcal del Baix Ebre atorga el premi “Projecte Jove 2009” a l’Associació Colla de Diables i Tambors Lo Golafre de Tortosa

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, acompanyat pel conseller comarcal de joventut, Francesc Gas, han lliurat el Premi Projecte Jove 2009 a l'Associació Colla de Diables i Tambors Lo Golafre de Tortosa.

A l'acte de lliurament també hi han assistit els consellers comarcals Jordi Folqué, Xavier  Royo i Jordi Bonilla.  
El premi, el qual consistia en un ordinador portàtil, s'ha atorgat pel projecte "XXV Aniversari de la Colla de Diables i Tambors Lo Golafre", una iniciativa destinada a la realització de diferents actes de l'entitat entre els quals destaquen la Diada Gegantera i presentació dels gegants de l'entitat; l'edició del llibre "XXV Anys enlluernats per la festa del foc", projecte on es pretén donar a conèixer la trajectòria, vivències i funcionament de la colla. El projecte també inclou una Trobada de Diables i Bestiari de la Demarcació de les Terres de l'Ebre. 
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha destacat "la bona feina i el treball " de la Colla de Diables i Tambors Lo Golafre", "una entitat que fa un treball incansable tant pel que fa al món dels diables i correfocs com el món de la percussió".

Per una altra banda, el conseller comarcal de joventut, Francesc Gas, ha valorat "molt positivament" la participació de diverses entitats juvenils de la comarca en la convocatòria d'aquest guardó destinat "a fomentar la participació dels joves en tot allò que els envolta" i els bons projectes presentats en questa edició. Gas ha destacat el valor que té el mantenir viva una entitat, i ha afirmat que "el difícil no és crear una entitat sinó mantenir-la activa durant tants anys". 
 
 
El Premi "Projecte Jove 2009", cofinançat pel Consell Comarcal del Baix Ebre i la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya, té la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils endegades per persones físiques o entitats sense ànim de lucre de la comarca del Baix Ebre. 


En l'edició d'enguany s'han presentat sis projectes a la convocatòria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta