2 de febrer del 2010

[Nota de premsa] La Diputació repartirà 160.000 bosses compostables entre els ajuntaments de la demarcació

La Diputació de Tarragona contribueix a augmentar el grau de sensibilització de la recollida selectiva de fracció orgànica en l’àmbit municipal. La Unitat de Medi Ambient del Servei d'Assistència Municipal de la institució iniciarà un procés d’informació i divulgació per a la prevenció del residus municipals, amb l’objectiu d’augmentar la sensibilització dels ajuntaments i la ciutadania.

Durant els mesos de febrer i març, la Diputació realitzarà una tercera tramesa de bosses compostables, 160.000, que lliurarà als ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre que ho sol·licitin i que estiguin realitzant la recollida selectiva de fracció orgànica porta a porta, amb l’objectiu que aquests consistoris puguin repartir-les entre la ciutadania.

La gran quantitat de residus que es generen a la societat ha esdevingut un problema ambiental i comporta uns processos de tractament complexos i costosos. La solució a aquesta problemàtica passa, en bona part, per un ús racional dels recursos naturals, respectuós amb el medi ambient i una prevenció i minimització dels residus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta