25 de febrer del 2010

[Nota de premsa] Surt a la venda el llibre de David Martí, 'Les bruixes d’Arnes'

Avui, dijous dia 25 de febrer, surt a la venda el llibre de David Martí, Les bruixes d’Arnes, publicat per Edicions 62. Una novel·la ambientada a Arnes que tracta d’unes dones que van viure a aquest poble al voltant de l’any 1550, i que van patir la repressió de la inquisició. El castell de Vall-de-roures, el convent de Sant Salvador d’Horta, el delta de l’Ebre, la ciutat de Barcelona, i sobretot, el poble d’Arnes són els escenaris escollits per l’autor per desenvolupar una novel·la plena d’intrigues, històries fantàstiques, màgia, personatges reals i personatges imaginaris.

La novel·la es presentarà oficialment a Arnes, durant la Festa de la Mel d’enguany que se celebrarà el dia 30 de maig.


Subtítol del llibre


Dues dones, un secret, un únic destí. Una història amb cor i esperança a la Catalunya del segle XVI.

Text de contraportada

Any 1533. Al petit poble d’Arnes, enmig de la bellesa imponent dels boscos i les muntanyes de Tortosa i Beseit, amb el riu Ebre al fons, la Maria, una jove forta i valenta, dóna a llum a la seva primera filla, la Lluna.

Immensament feliç, l’àvia Magdalena, experta llevadora i ferma defensora dels poders benèfics de la natura, ha volgut donar la benvinguda a la seva néta amb una antiga pregària plena de força i saviesa. Però ha tingut un fatídic descuit: el vell mossèn ha escoltat les paraules i està disposat a arribar on sigui per acabar amb aquesta heretgia.

En créixer, la Lluna serà iniciada en la força dels elements de la natura per la Maria i per un text misteriós, el Llibre de les Essències, un compendi de tots els coneixements màgics i naturals que al llarg dels segles ha passat de generació en generació. Ara, però, mare i filla i tota la seva antiga saviesa corren perill. El fanatisme i la incomprensió s’ha estès per la contrada i les acusacions de bruixeria s’apropen al poble.

Com a dignes hereves del seu llinatge, a la Lluna i a la Maria els pertoca protegir aquest llibre secret i continuar la cadena, per molt que en la seva fugida a Barcelona corrin el risc d’acabar cremades a la foguera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta