2 de febrer del 2010

[Previsió] El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Lluís Salvadó, valora l’aprovació de l’Avantprojecte de llei de l’organització veguerial de Catalunya

Els membres del Consell de Direcció de l’Administració territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre atendran els mitjans de comunicació a les 16.00h a la seu de la Delegació, a Tortosa.


En la reunió del Consell de Govern d’aquest dimarts, 2 de febrer, s’aprova l’Avantprojecte de llei de l’organització veguerial de Catalunya, presentat pel Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat.

En aquest sentit, el delegat del Govern, Lluís Salvadó, i els membres del Consell de Direcció de l’Administració territorial de la Generalitat a les Terres de l’Ebre faran una valoració d’aquesta aprovació de l’Avantprojecte de Llei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta