19 de març del 2010

Cultura referma la seua implicació amb la catedral però no costejarà les escales

El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, es va mostrar ahir força sorprès per les declaracions de l'alcalde de Tortosa, que dilluns va lamentar la poca implicació de la Generalitat i de l'Estat en la reconstrucció de les escales de la catedral. De fet, Bel va obrir la porta al fet que patrocinadors privats puguen finançar els 380.000 euros del projecte. «A l'alcalde li consta que la nostra implicació ha estat total», va afirmar Tresserras, tot i que va admetre que la crisi fa més complicat trobar els recursos econòmics. Per la seua banda, el director territorial de Cultura, Xavier Vega, va criticar que Bel haja estat «injust» amb Tresserras i amb el departament, que ha acabat d'abocar un milió d'euros per a la catedral.

[Àudio: Tresserras i Vega refermen el compromís de Cultura amb la catedral de Tortosa]

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 19-03-2010 Pàgina 34

2 comentaris:

  1. Ara ve el capítol dels "herois", dels mecenes.
    Suposo que els hi concediran la "Indulgència plenària", una visita amb el Papa i un lloc a les primeres files de l'altar major i el de la Cinta.
    Seran confrares i portaran el pendó a la professó.
    Com en els darrers segles ha sigut.
    I no oblidem la placa a les escales!

    ResponElimina
  2. Tresserras dona suport…lo dels calers ja son figues d’un altre paner…
    Un bon xic Tresserras…!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta