15 d’abril del 2010

[Fotogaleria] Matí de multes, de policies i de grua municipal al centre de Tortosa

La Policia Local de Tortosa ha estat aquest matí molt activa a l'avinguda de la Generalitat. La grua municipal s'ha emportat almenys un dels vehicles que hi havia mal estacionats en la zona d'aparcament en bateria del carrer Arturo Anguera, ja que obstaculitzava la sortida dels cotxes que sí que estaven ben estacionats. Quan la grua se l'ha emportat, el cotxe encara portava els quatre intermitents en marxa. També tenia els quatre intermitents encesos aquest altre vehicle que veiem en la imatge que il·lustra aquest apunt, i que un agent estava multant a l'avinguda de la Generalitat, a l'entrada del parc municipal, just baix de l'antic pont del ferrocarril. Podeu veure les diferents imatges en la següent galeria de fotos...

9 comentaris:

  1. Qué bonica que es la grua paramunicipal....!

    ResponElimina
  2. Aixi magrada!
    Al carrilbici que hiha devant del col.legi del temple tambe s'auria de actuar,que es vergonyos lo morro que te la gent.
    A estos que aparquen damunt les seres,serien los primers de queixar-se si los peatons paseixesem pels carrils,o no?

    ResponElimina
  3. pos, si.
    Una bona noticia (per mi) es que han ficat pillonets "defensant" el carril bici que esmentes, davant del CEIP Temple. (suposo que la mala noticia es que han hagut de gastar diners nostres, dels impostos, només perque alguna gent no sap respetar les minimes normes).

    T'has adonat que els cotxes que estan damunt de les voreres i/o passos de vianants i/o aparcats en doble/triple fila, sempre son els mateixos ??
    Si el altra 90% de la gent sabem trobar aparcament, quina mala sort tenen aquests pobrets que dia tras dia els toca aparcar "com poden", davant dels nassos del lloc on volen anar?!

    ResponElimina
  4. Podem imprimir les notes de aparcascomoelculo encara que perilla la integritat fisica si arriba l'amo ;-)

    ResponElimina
  5. Molt bon idea Lluis!!

    Jo també havia pensat algo pels conductors que condueixen massa rapid, i agressius, fent-se el xulo a totes hores, adelantant-te per dins de la ciutat, al costat mateix del col·legi també .... en comptes de multar-los, que la policia els fiqui una pegatina "Condueixo aixi per compensar pel fet que tinc el pene petit".
    (evidentment, només serveix pels homes .... mmm, millor lo del culo que has proposat).

    ResponElimina
  6. Penis, culs, aparcar... Ja casi podem tancar en cercle amb aixo.
    Per cert brian, t'imagines que haguessis dit: " aparco aixi perquè soc una dona "
    la que t'hagués caigut.....

    ResponElimina
  7. I perquè no desinflar-li les quatre rodes i deixar una nota informant-li dels motius??

    Una nota que digués: "Les rodes del teu vehicle no han aguantat la pressió del teu incivisme. Prova de millorar-lo!!"

    ResponElimina
  8. Simplement son uns dropos en mes cara que esquena.

    ResponElimina
  9. Em sona que hi ha unes enganxines pel vidre del darrera que diuen algo aixi com "Si pots llegir això és que estàs massa a prop".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta