15 d’abril del 2010

La IV Fira Literària de Jesús obre portes amb una xerrada sobre els e-books

En pocs minuts comença el primer acte del programa oficial de la IV Fira Literària Joan Cid i Mulet, a l'EMD de Jesús. Es tracta de la xerrada L'e-book i la transformació de la indústria editorial, a càrrec de Teresa Iribarren, professora del postgrau de la UOC Llibre, literatura i lectura en la societat de la informació. Iribarren participarà en una taula rodona amb Rosa Cubelles, de la llibreria tortosina La 2 de Viladrich, i amb la directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, Irene Prades. Finalment, completarà la taula Enric Faura, director de la plataforma Edi.cat. L'acte començarà a les 19.00 hores a la Sala Jordi Brull i Martínez, a la seu de l'EMD de Jesús.

Però aquest no és l'únic acte de la IV Fira Literària Joan Cid i Mulet en què participa la biblioteca de Tortosa. Aquest diumenge, 18 d'abril, a les 12.15 hores, tindrà lloc la presentació del “Recull de llibres Locals”. Després de 15 anys, la biblioteca pública de Tortosa ha trobat adient reeditar i actualitzar aquest recull de fons local. A través d'aquesta col·lecció, es pretén fer difusió d'estudis que tractin sobre qualsevol àrea del coneixement que tingui relació amb les Terres de l'Ebre, la seua gent, la seua història, la seua realitat col·lectiva i la seua evolució econòmica. A banda, la Biblioteca Marcel·lí Domingo també serà present a la fira amb un estand, amb tota classe d'informació sobre les activitats, serveis i últimes adquisicions bibliogràfiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta