15 d’abril del 2010

La llargada dels nous trens, nou problema per a la reforma de l'estació de Tortosa

L'alcalde de Tortosa va explicar ahir que ha convocat una altra reunió de la comissió de seguiment entre l'Ajuntament i Adif, sobre l'alliberament dels terrenys de Renfe i les obres de l'estació. Ferran Bel va detallar que ara el projecte té un altre problema, ja que Adif ha comunicat que les andanes de l'estació no són prou llargues perquè càpiguen dos dels nous combois que vol implantar Renfe. Les andanes no es poden ampliar cap al sud perquè el corredor ferroviari s'estreteix a Sant Llàtzer, i caldrà fer-ho un pèl cap al nord. El problema és que això afectarà l'amplada de la nova vialitat que resultarà de l'obertura del carrer Cervantes amb Ronda Docs.
 

4 comentaris:

  1. Un cop mes es demostra la inviabilitat de la permanència de l’estació de RENFE , a l’actual emplaçament . La solució es mes senzilla i barata.

    ResponElimina
  2. a la velocitat que canvien les coses a Tortosa, bastant més lent que la velocitat de la llum, no em sorpren que els trens es fessen més llargs i ja no cabran ..... !

    ResponElimina
  3. Adif sempre troba excuses, són uns cracks en això d'escaquejar-se.

    ResponElimina
  4. Això és vergonyós! Com sempre a esta ciutat tot va molt lent.
    Hi han molt bones intencions, pero els fets i les actuacions són les que conten.
    Per cert, algú sap algo del Decathlon?
    La última que he sentit és que ara té dificultats per a posar-se, ja que la Generalitat diu que aquests terrenys no són zona comercial.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta