19 d’abril del 2010

La nedadora Anna Aïda Martí i el remer Pau Vela, millors esportistes tortosins del 2009

[Nota de premsa] La nedadora Anna Aïda Martí, medalla de bronze en l'últim Campionat d'Europa, i el remer Pau Vela, campió de Catalunya i d'Espanya i 3r d'Europa, han estat escollits els millors esportistes de Tortosa de l'any 2009, en el decurs d'un sopar que s'ha fet aquest dissabte a la nit al Pavelló Firal i que ha comptat amb una important representació dels clubs i entitats esportives de la ciutat. Els guardonats han resultat escollits d'una llista de 25 nominats de diferents disciplines esportives, Un jurat format per periodistes esportius, el gerent i el president de Tortosasport han posat nom i cognom als dos guanyadors. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor d'Esports i president de Tortosasport, Pere Panisello, han lliurat els trofeus a Martí i a Vela.

Anna Aïda Martí Arasa té 16 anys i pertany al Club Natació Tortosa. Entre els seus principals èxits destaca la medalla de bronze als Campionats d'Europa Júnior de 2009 en 4x100 estils en la selecció estatal. També és rècord d'Espanya en 50 metres papallona i és campiona de Catalunya i d'Espanya en diferents especialitats.

Pau Vela Maggi té 23 anys i ha portat alguns dels millors èxits al seu club, el Club de Rem Tortosa. Ha estat 8è en 4 al Campionat del Món, 3r en 4 al Campionat d'Europa i 1r de Catalunya i d'Espanya.

La resta de nominats en la vetllada organitzada per l'Ajuntament de Tortosa han rebut un reconeixement de mans de l'alcalde i del regidor d'Esports. Son els següents: Kiko Vallespí (múixing), Laia Forcadell (atletisme), Jeremy Alcoba (minimotos), Lorena Cases (twirling), Paco Rodríguez (twirling), J.Maria Faiges (busseig), Ebre Escola Esportiva (futbol), Juvenils CD Tortosa (futbol), Nicolás García i Maria Turlupova (ball esportiu), Club Esportiu Handbol Tortosa, Irina Ibáñez (patinatge), Cristòfol Duadèn (judo), Laureà Ferré i M.Josep Audí (ball esportiu), Centre d'Esports Tortosa (Handbol), Carlos Asín (veterans de futbol), CF Jesús Catalònia (futbol), Òscar Cabrera (ciclisme), Llorenç Sales (atletisme), Gemma Colomé (atletisme), Maria Lleixà (tennis), Quim Sorní (tennis), Roger Pruñonosa (bàsquet) i Sofia Fontanet (bàsquet).

El sopar vetllada ha comptat amb la presència de més de dues-centes persones, representants dels diferents clubs i entitats esportives de la ciutat. Una vegada lliurats els premis, la cloenda de l'acte ha anat a càrrec del showman Pep Plaza, popular per les seves imitacions de Josep Guardiola al programa Crackòvia de TV3.

L'Ajuntament de Tortosa ha volgut recuperar enguany aquests premis, després de molts anys de no fer-se, amb la voluntat de reconèixer els èxits i el treball dels esportistes de casa nostra, dels seus clubs, famílies i patrocinadors.

11 comentaris:

  1. Felicitats (o congratulations) a Anna i Xavi, i de passo a tothom que ha estat nombrat :)

    ResponElimina
  2. La corbata de pataqueta i la de l'altre són "corporatives" o la van comprar al mateix lloc? uhmm.....

    ResponElimina
  3. Home, encara hi han categories, la de "l'altre" es d'un to més pastel; la de Pere tira més al roig, tot recordant temps preterits o de joventut.

    ResponElimina
  4. Tots dos son esports d’aigua...Esperem que el vostre valor afegit, no sigui excusa per un augment de tarifes.. Felicitats!

    ResponElimina
  5. ...que en el cas del remer, és evident que te on, però pel que fa a la nedadora, no deixa des ser un miracle que amb la piscina de Tortosa hagi arribat on ha arribat.

    Us ho poso " a huevo " per a que parleu de la piscina de Jesús.

    ResponElimina
  6. Potser sí, Ximo, que la de l'"altre" té un color més, diguem, color "besugo".
    Gràcies per l'apreciació.

    ResponElimina
  7. és veritat que el remer té un riu amb aigua (almenys a dia d'avui) per poder remar, però la veritat és que realitza gran part de la seva preparació entre Banyoles i Sevilla.

    ResponElimina
  8. Me pensava que ximo se comformava en la piscina actual que tenim a Tortosa.

    ResponElimina
  9. ignorant, si jo et digues les vegades que he entrat a una piscina, t'ofegaries del susto. I a la de Jesús, casi, casi, et diria que oco que l'estrene.

    ResponElimina
  10. La veritat es que ho ignoro,millor aixi,avore si mauras de fer lo boca-boca.

    ResponElimina
  11. Felicitats als dos. Sobretot a Anna, amb la qui he pogut compartir entrenaments i competicions i per tant conec de primera mà l’esforç d’aquesta nedadora. Aconseguir això amb la piscina que tenim és un mèrit molt gran.

    Ànims als dos i a tots els altres esportistes tortosins que en són molts i molt bons.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta