La Coordinadora L'Ebre Decideix! ha aconseguit que dos observadors internacionals participen en les consultes per la independència d'aquest diumenge, 25 d'abril, a Alcanar i Ulldecona. Es tracta de Piero Argiolas, membre de Sardigna Natzione i de Josu Bregaña, regidor d'Esteribar Na-Bai (Nafarroa). D'altra banda, avui també s'ha sabut que Móra la Nova serà la propera població de les Terres de l'Ebre que realitzarà una consulta popular sobre l'autodeterminació. El passat 16 d'abril va tenir una una assemblea informativa per posar en marxa la consulta sobre la independència que es durà a terme a la població riberenca el 20 de Juny, en el marc de la quarta tongada de consultes per la independència que es faran a d’altres poblacions de Catalunya. La iniciativa va anar a càrrec d’un grup de ciutadans a títol individual i d’algunes entitats locals. En l’acte és va tenir l’experiència i el suport de Guillem Argelic, membre de la Coordinadora Nacional sobre la Consulta per la Independència de les Terres de l’Ebre. De l’assemblea va sorgir un grup de persones disposades a formar part de l’assemblea organitzadora de la consulta, Móra la Nova Decideix. Aquestes persones van adquirir el compromís d’engegar el procés electoral per poder realitzar la consulta sobre la independència el proper 20 de Juny.
22 d’abril del 2010
Observadors a Alcanar i Ulldecona, i referèndum a Móra la Nova el 20 de juny
5 comentaris:
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Felicitats a les entitats i persones impulsores d'aquestes consultes a les Terres de l'Ebre!! Només el poble salva el poble i sobretot de la classe política que tenim que ja no té ni vergonya ni dignitat. Endavant amb la festa popular de les consultes!!!
ResponEliminaDiuen que no qui crida mes te la raó, i de vegades es qui crida mes qui la perd, però avui tinc que reconèixer els meus dubtes del que es millor per Catalunya, el meu petit país de sempre.
ResponEliminaDe tots es sabut que avui no son els governs qui governen, dons el marasme econòmic i financer de l’era moderna donen peu a plantejar-me altres tipus d’independència.
Quan la nostra veïna Grècia precursora de la nostra civilització occidental, ha estat amb seriosos problemes de deute ( 8.500 M €), les entitats financeres han acudit com corbs carronyaires per obtenir un 8,5% i acabar d’enfonsar-la. Les barbes del veí es comencen a ensabonar...
Com contrapartida, les entitats financeres han iniciat una guerra de tipus a termini, per capitalitzar els seus malmesos comptes, i amb aquestes captacions de capital dissimular el que tots ja sabem.
Senyors; el diner ja fa temps que no es el que era, i ara nomes es un apunt contable en mans d’uns pocs...!
Per si algú no ho te clar, pot fer l’experiment.... No penso donar idees per escrit, encara que tots gaudim del poder de la deducció (uns mes que altres), i quan algun govern ha aixecat la catifa, ha preferit donar exemple amb un parell de casos extrems, i deixar-ho tot un altra vegada com esta, i l’intent de reinventar el capitalisme com va manifestar Sarkozi, ha quedat en aigua de borraines.
Tots coneixem per la premsa les dificultats per les que passen determinades entitats financeres, i l’aplicació del FROMB es aconsellada fins i tot per MAFO en un intent de creuar participacions interterritorials i a les que determinats grups politics no estan d’acord per voler mantenir la seva influencia territorial.
Isidre Fainé, flamant i discret president de la CECA, la MECA i la Vall d’Andorra, es qui ens haurà de donar llum amb la nova banca ètica en projecte encara, i es llavors, i no abans, quan em plantejaré la independència del meu petit país de sempre; Catalunya.
La CECA és un altre instrument oligàrquic. assa popular, per cert.
ResponEliminaRecordo que LaCaixa és especialista en aplicar la regulació dels interessos dels préstecs amb l'index CECA, un invent per unflar els cobraments d'interessos.
Un índex que hauria de desaparèixer. Potser igual que el nom de "caixes".
Sobre Fainé, que hem de dir, és l'amo.
Si buana.
Si aquesta és la Catalunya que s'ha d'independitzar trigarem segles, bé, desapareixerem mentrestant.
Poder polític?
O submissió econòmica?
És igual, un sistema com l'actual no pot ser independent mai.
Que canviarem papers?
Parafrasejant Lao Tsé
Abans de l'independència
tallar llenya i poar aigua.
Després de "l'independència"
tallar llenya i poar aigua.
La banca actual ha esdevingut com un parc sense arbres i amb molts de “jardiners”.
ResponEliminaIndependentment de l'independència, i les caixes, que tenen tots els partits collats, celebro les consultes populars i no puc menys que recolzar-les com a vertaders sondejos d'opinió ciutadana.
ResponEliminaRecordaré, en aquest cas la famosa serie de Max Headroom, o el film "20 Minutes Into The Future" on les "consultes electorals" eren televisives i per canal de pagament.
No crec que ens agradés molt.