18 d’abril del 2010

Sanitas cedeix tres bicicletes adaptades per a la via verda de la Terra Alta

[Nota de premsa] Prop de 10.000 clients de Sanitas han fet possible amb un clic de ratolí, que Sanitas doni 30 bicicletes adaptades per a persones amb discapacitat a 10 Vies Verdes espanyoles. Les Vies Verdes són espais amb una gran accessibilitat, facilitat i seguretat, la qual cosa les converteix en llocs ideals perquè nens, ancians i persones amb discapacitat practiquin la mobilitat sostenible i passegin a peu i en bici. La Via Verda de la Terra Alta ha estat la segona més valorada, amb més de 1.000 vots, és per això que es preveu el lliurament d'aquestes bicicletes adaptades (handbikes i tricicles especials) properament.


Gràcies a aquestes bicicletes, persones amb mobilitat reduïda podran gaudir de l'esport i de la naturalesa sense que la seva discapacitat suposi una barrera. Aquesta acció solidària és fruit d'un conveni de col·laboració subscrit entre Sanitas i la Fundació También, entitat sense ànim de lucre que es dedica a la integració de les persones amb discapacitat a través de l'esport adaptat, per al qual han comptat amb la col·laboració de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols, que coordina el Programa Viess Verdes en l'àmbit espanyol.

El Consell Comarcal de la Terra Alta està estudiant la possibilitat de cedir aquestes bicicletes a les empreses de la comarca que operen a la Via Verda, perquè, en funció de la seva demanda, les facin arribar a aquelles persones que les necessitin.

Aquesta acció complementa el tram que s'ha adaptat recentment a la Via Verda de la Terra Alta a tot tipus de persones independentment de la seva capacitat i conforma la Via Verda de la Terra Alta com un dels llocs de referència per al turisme accessible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta