26 d’abril del 2010

Tortosa posa en marxa quatre illes més de contenidors soterrats

L'Ajuntament de Tortosa ha posat en servei quatre illes més de contenidors soterrats, que s'afegeixen a les quatre que ja funcionen actualment. Els nous punts de recollida de la brossa són als carrers Enric d'Ossó, Sebastià Juan Arbó i plaça Jaume I, al barri del Temple, i al carrer Portal de Remolins. En breu hi haurà tres illes de contenidors més.
 

2 comentaris:

  1. S'hauran de repartir instruccions al que tiren la basura,perque lo primer dia,a la plaça del temple,la gent ho tirava fora,quin merde van monta.

    ResponElimina
  2. Per a que no em passes això a mi, tindré que imprimir-me unes instruccions al meu lavabo de casa...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta