16 de juny del 2010

El cap de CDC a Móra d'Ebre se'n va cap a casa per discrepàncies internes

L'advocat Joaquim Gasulla és el nou president local de Convergència a Móra d'Ebre, després que l'anterior president, Josep Jornet, va presentar la dimissió a causa de les seues discrepàncies amb el portaveu municipal de CiU, Joan Piñol, i amb el també regidor Jordi Borràs. Jornet, que havia estat el cap local de CDC des de setembre del 2008, va lamentar ahir «la falta de companyonia» i l'excés d'«ambició política» de Piñol. Segons Jornet, «l'afany de protagonisme» del que podria ser proclamat com a candidat de CiU a l'alcaldia de Móra d'Ebre ha provocat situacions properes a la «mala educació i a la falta de respecte». «Per dignitat, hi ha coses que no podia permetre durant més temps», va afegir-hi. Així, Jornet va explicar que, tot i que era el cap local de Convergència, no se'l va avisar de les últimes visites a Móra d'Ebre del president de CiU, Artur Mas, i del secretari adjunt de Convergència, Felip Puig. «També m'han arribat a qüestionar que vagi a dinar amb l'exalcalde Santiago Campos, que és un amic de fa molts anys», va assenyalar. Jornet va afirmar que no té pensat abandonar el partit i que, tot i que no compartia la idea de Campos de promoure una candidatura independent per a les municipals del 2011, ara comença a veure les coses «molt diferents».

LA FRASE
JOSEP JORNET
Expresident local de Convergència a Móra d'Ebre

«He hagut d'assumir coses desagradables. Mai he aspirat a cap càrrec, ni he tallat les ganes de protagonisme de ningú. Marxo a casa per dignitat»


Publicat a ElPunt.cat i a


* El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 16-06-2010 Pàgina 10

Foto: Ribera on line

1 comentari:

  1. La fotografia és força còmica. Mas, pujat damunt d'una cadira i Pallarés repenjant-se amb la cama torta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta