22 de juny del 2010

Tercer accident a la rampa del pont de l'Estat en poc més de dos anys

Un accident de trànsit, el tercer en el mateix punt en poc més de dos anys, ha causat el trencament de la barana provisional que hi havia a la rampa d'accés del pont de l'Estat de Tortosa des del febrer de l'any passat. Una conductora de 21 anys, que feia menys d'un any que tenia el carnet de conduir, va perdre el control del vehicle i va xocar contra la barana, dissabte a la matinada. La noia va abandonar el lloc dels fets, però la policia local va poder localitzar la conductora a l'altura de l'EMD de Jesús, en comprovar que el vehicle tenia desperfectes importants a la part del davant. La conductora va donar positiu en el control d'alcoholèmia i la denúncia es tramitarà per la via penal. El primer accident de trànsit en aquest revolt de pujada del pont es va produir el 15 de febrer del 2008, i va quedar afectada una barra cilíndrica que protegia els vianants, i que l'Ajuntament no va arribar a reposar. El segon accident va ser el febrer del 2009.

Publicat a ElPunt.cat i a


* El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-06-2010 Pàgina 10

4 comentaris:

  1. Culpa dels conductors, jo no he vist mai cap perill en pujar al pont. El que passa es que hi ha gent que condueix com a bojos, i no cal que sigui de matinada i beguda (com sembla es aquest cas), hi ha gent que a migdia ja no saben el més minim com conduir adequatament. El que passa és que sovint son ells mateixos que pensen que saben més!!
    Poden haver moltes raons, pero potser una és el fet que reparteixen carnets de conduir com a xurros ....... a mi em va costar 18 mesos, i més de 100 hores de practiques amb autoescola per a aprovar l'examen, mentre veig que hi ha joves que en una setmana la tenen!!

    ResponElimina
  2. Brian te tota la rao!
    Encara sera culpa del pont,que los conductors semborraxen o faiguen carreres per dins la ciutat.

    ResponElimina
  3. Brian, no se a Anglaterra com van les coses, pero aqui es tradicio fer practiques als poligons amb els pares, abans de fer les "oficials" a l'autoescola.

    ResponElimina
  4. A Anglaterra pots fer hores de practica/experiencia on sigui, amb una persona que tingui carnet i és mayor de 21 anys al costat teu. Portes una "L" de color roig al cotxe i vas fent via ... (sense anar per autopista). La majoria de gent fa les dos coses, hores a montons amb els pares, i hores amb l'autoescola - potser jo vaig fer 100 o 200 hores (impossible de contar ja que sempre conduia jo) amb mon pare, literalment creuent Anglaterra ja que vam anar de vacances a Cornwall amb jo conduint, i a més a més uns 60 o 70 hores pagant a una autoescola. Encara aixi, quan vaig fer el primer examen, als 12 mesos, el vaig suspendre i no ho vaig repetir fins passat uns 6 mesos més tard.
    Evidentment, es un cas, hi ha gent que ho fa més rapids, i gent , mes lents, pero com a mitjana, diria que uns 100 hores (entre els dos sistemes) es lo habitual, i sobretot el temps, els mesos i mesos fins que assimiles que és una bona conducció i els perques.
    Si només pegues 10 voltes de Tortosa és gairbé impossible que acabes de entendre la quantitat de situacions en que et pots trobar, i/o per que cal seguir les normes etc etc.... en fi, aixo es una possible teoria, pero la veritat es que , amb teoria o sense, la conducció de alguns em fa panic!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta